Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Емил Христов: На КСНС имаше странни съвпадения между предложенията на Радев и Нинова

Политика

Емил Христов: На КСНС имаше странни съвпадения между предложенията на Радев и Нинова

Емил Христов: На КСНС имаше странни съвпадения между предложенията на Радев и Нинова - Tribune.bg
Снимка:

В унисон Радев и Нинова предложиха нов закон за КПКОНПИ, никой не ги подкрепи

„Румен Радев малко избърза с провеждането на КСНС. Един депутат от БСП каза, че президентът го организира, защото г-жа Нинова била казала. Не бих казал, че е бил поръчка, но имаше странни съвпадения между предложенията на Нинова и Радев.“ Това каза зам.-председателят на парламента Емил Христов пред БНТ.

Не е страшно това, че имахме различия. Прави впечатление, че още формулирането на темата "високите етажи на властта", води към ГЕРБ. Колегите от другите политически партии също не бяха съгласни с изводите на президента. Имаше и други участници, не само политици, разказа още той.

„Имаше нещо, което се припокриваше между Нинова и Радев. Имаше един извод на президента, че държавата бездейства, ние не можем да се съгласим - това беше пресилено и насочено към властта“, коментира Христов.

„Румен Радев предлагаше извода, че държавата бездейства. С този извод не може да се съгласим. Работи, НАП, прокуратурата, МВР. Да кажем, че държавата не работи, е пресилено. Никой не е перфектен – нито властта, нито ние в парламента. Румен Радев и Корнелия Нинова искаха нов закон за борба с корупцията. Те не срещнаха никаква подкрепа от останалите участници“, каза още Христов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети