Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Емил Радев: Резолюцията на ЕП за България на 5 октомври ще бъде писана по доноси

Политика

Емил Радев: Резолюцията на ЕП за България на 5 октомври ще бъде писана по доноси

Емил Радев: Резолюцията на ЕП за България на 5 октомври ще бъде писана по доноси - Tribune.bg
Снимка:

Проектът за резолюция, който ще бъде обсъждан на 5 октомври вече е готов, и едва ли днешният евродоклад ще бъде взет под внимание. Това очакване изрази пред журналисти българският евродепутат от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев.

„За съжаление ЕП няма опитът на ЕК, резолюцията е писана главно по доноси, които заливат през последните 3 месеца ежедневно колегите от европарламента. Резолюцията за съжаление вече става и чисто политическа, защото ние виждаме, че политическите семейства от България прехвърлиха битката на политическите семейства в Европа. Виждаме крайнолеви социалисти и зелени от една страна и ЕНП и консерватори – от друга“, коментира Радев.

Според евродепутата е очевидно, че ЕП се използва да се прехвърли нещо вътрешнополитическо навън.

„ЕП няма никакви механизми да проверява и затова резолюцията за съжаление не е писана по обективни данни. Аз много се надявам днешният доклад да е взет под внимание, както и отговорите на българските власти“, коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Тартаковер Този мазен дебелосерец бърза да се подсигури и плямпа предварително, така че като излезе разгромяващата резолюция, лековерните да са предупредени, че тя е лъжлива, невярна, неистинска. Това е лицето на ГЕРБ, това са неговите евродепутати. Крупен изнудвач, който заедно с оръжейния бос Николайчо Гигов и шефа на сметопочистващата "Титан" летяха до Триполи с предложение до държавната либийска компания GNMTC – консултантски договор с близка до Радев кантора за 4,5 милиона евро, срещу съдействие за освобождаване на арестувания в България либийски танкер БАДР.
Разбира се слугата им Гешев, не споменава нито дума за това, реши да разследва президентския съветник, чиято вина е несравнима с тези бандити. Важно е да има кой да вярва, а лековерни в България-бол !
30.09.2020 17:21 / Отговор
ЖЪЛТОТО ЛЕКЕ ТАРТАКОВЕР- КАКАНИЖЕ ОПОРКИТЕ НА ПРОКРЕМЪЛСКАТА БАНДА НА РУМЕН РАДЕВ И ДРУГИТЕ РУСОФИЛИ.
ДА СЕ ИГНОРИРА-БЕЗНАДЕЖДЕН Е.
30.09.2020 17:58
Ама разбира се! Ето го и "най-интелигентния, най-начетения, най-подготвения коментатор с най-интересните коментари". Вижте го и му се радвайте на изказа и възпитанието!
"Гешев... реши да разследва президентския съветник..." Ето къде ви стяга чепика, нали, другарю комундарю?!
30.09.2020 17:35 / Отговор
Тартаковер Ама разбира се!, госпожо. Как да се пише и говори възпитано, интелигентно, с ръкавици(какъвто е израза), когато става въпрос за един днес политически престъпник, а преди това изнудвач ? Опровергайте написаното от мен с факти, не са важни емоциите. Това което аз съм написал е взето от доказани факти, от хора и медии, които застават зад тях с имената си. Потърсете и сама ще се убедите. Ако този рекетьор ви се струва внушителен и почтен мъж и бизнесмен, сгрешили сте. Такива са повечето в любимата Ви партия, такъв е и лидера Ви, такива хора си е подбрал. А Вие продължавайте да не виждате реалността, да се прехласвате пред "харизмата на вожда", докато децата ви и вероятно внуците ще плащат за Вашия вдъхновен унес днес и почит към бандитизма. И вероятно ще Ви проклинат.
30.09.2020 17:51
От написаното от Тартаковер се разпознава само едно лице-РУМЕН РАДЕВ.
Много добре го е описал този руски блюдолизец
30.09.2020 18:05
кесо Радев, а вие не сте ли помислили, че борбата с хибридната атака срещу България подета от Кремъл и неговата пета колона у нас не става само като гледаш отстрани, както прави вашият "началник" Борисов дето все чака да минела бурята? Ако не можете /или не желаете/ да противодействате на поредния опит за превземането на държавата от потомците на същите руско-съветски агресори и техните вътрешни помагачи, които окупираха България преди 76 години и я върнаха в годините на робството, значи никаква полза от вас.
Червената сган се е развилняла защото вижда шансове за пробив, а в същото време вие си играете на кулоарна политика и пропилявате шансовете на страната.
30.09.2020 17:37 / Отговор
Утопнение става дума за Радев на снимката, а те каквото си знаят, това си баят. Многооо тъпи коментатори, без Тартаковер.
30.09.2020 18:24 / Отговор
Тартковер не е тъп, щото е най-тъпия
30.09.2020 19:00
Емилчо нещото, което е вътрешнополитическо се нарича Корупция, липса на свобода на словото, политици владеят медиите, липса на върховенство на закона, главен прокурор, свързан с престъпността и т н.
30.09.2020 18:28 / Отговор
До Емилчо: А как се нарича ПРЕЗИДЕНТ СВЪРЗАН С ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА И С КРЕМЪЛСКАТА БАНДА НА ПУТИН?
ОЧАКВАМЕ КОМПЕТЕНТЕН ОТГОВОР....
30.09.2020 19:16
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати