Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ева Майдел: Има свирепа криза, а правителството е заето да гони ГЕРБ от НДК

Политика

Ева Майдел: Има свирепа криза, а правителството е заето да гони ГЕРБ от НДК

Ева Майдел: Има свирепа криза, а правителството е заето да гони ГЕРБ от НДК - Tribune.bg
Снимка:

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел отправи критики към сегашната служебна власт заради бездействието по отношение на пандемията. Тя коментира, че вместо да се занимава с важните събития, правителството е заето да гони партия ГЕРБ от офиса й в НДК.

Ето и целия пост на Майдел за българските дразги:  

Една партия рядко може да управлява толкова дълго, колкото ГЕРБ. За тези почти 10 г. вероятно са допуснати грешки. Вероятно много грешки. Но какво става днес?

Докато все повече европейски държави отменят ограничения за КОВИД, ние говорим за нови. Няма кампания за ваксинация. Всеки ден от този свят си отиват по 50 души, а правителството не реагира. Трепери да не нарани изкуствения имидж на кандидат-президента с някое по-смело решение. А г-н Радев си прави огромни събития без маски, защото той е над всичко. Свирепа криза с цени на токa, скоро и на цените на много други неща. Правителството не реагира. Заето да е гони ГЕРБ от офиса му. Две седмици след като с огромни усилия беше приета актуализация на бюджета, служебният премиер на Румен Радев излезе и поиска нова?! Седмица кораб с торове стои заседнал в морето и никой не прави нищо. Кога се е случвало това преди?!

Усещането е за свободно падане, докато всички сме ужасно въодушевени от "промяната". Весели хора вървят към пропастта. Спомням си търсенето на алтернатива на ГЕРБ. Днес България има спешна нужда от алтернатива на това, което се случва.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ева Майдел
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети