Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ева Майдел: Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическо развитие

Политика

Ева Майдел: Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическо развитие

Ева Майдел: Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическо развитие - Tribune.bg
Снимка:

„Общините около Пловдив са пример за успешно сътрудничество за икономическото развитие. Благодарение на усърдната работа на кметове от ГЕРБ регионът е един от най-бързо развиващите се, с увеличаващи се доходи, възможности за младите, ключови инвестиции и естествен прираст на населението. В цяла Източна Европа се говори за успеха на Тракия икономическа зона, защото тя трансформира устойчиво целия регион и е емблема пред чуждестранните инвеститори.“ Това заяви българският евродепутат Ева Майдел в разговор с кандидатите на ГЕРБ за кметове от Хисаря, Куклен, Свежен, Първомай и Перущица на 2 октомври 2019 г.

Местните политици са на посещение на Европейския парламент по покана на българския евродепутат, за да обсъдят как регионите могат да участват още по-ефективно във взимането на решения за европейски политики.

„Процесът на трансформация в България към икономика на добавената стойност, а не на ниската работна ръка, може да се реализира само с подготвени и знаещи кметове и подкрепа на бизнеса. Кандидатите на ГЕРБ са доказали, че знаят как да развиват градовете си и да привличат инвестиции, имат нужния опит, контакти на европейско ниво и са най-подготвени да ръководят на регионално ниво този преход,“ допълни Ева Майдел.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ева Майдел

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети