Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: В заявките на останалите кандидати няма нищо по-различно от това, което вече правим

Политика

Фандъкова: В заявките на останалите кандидати няма нищо по-различно от това, което вече правим

Фандъкова: В заявките на останалите кандидати няма нищо по-различно от това, което вече правим - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата ѝ е нужна последователност, подчерта кметът

„Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата ѝ е нужна последователност и постоянство, за да се развива добре“, заяви пред ТВ Европа кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Работата изисква много последователност, постоянство, като не се отказваш пред трудностите, предизвикателствата и неудачите. Наложихме скорост за развитие на града. Заварихме го в постоянни кризи. Голяма част от тях за радост вече са забравени. Скоростта, която наложихме, сега се изглежа, че като че ли е естествена, но не. Тя изисква много работа, конкретна визия и много конкретни задачи. Имам опита, но имам и енергията и новите идеи, за да продължи развитието на града“, категорична беше тя.

Столичният кмет посочи че не приема битката за столицата като игра, а по-скоро като сериозно предизвикателство и сблъсък на идеи.

„Когато госпожа Манолова обяви своите идеи и проекти, съм готова да коментирам всички тях. Засега заявките, които чувам не само от нея, но и от останалите кандидати за приоритети програми, не виждам нищо, което да е по-различно от това, което ние вече правим“, заяви тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети