Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Марков: ДСБ е селска партия-джудже, агент на БСП, убило СДС и трябва да бъде изключено от ЕНП

Политика

Георги Марков: ДСБ е селска партия-джудже, агент на БСП, убило СДС и трябва да бъде изключено от ЕНП

Снимка:

От милионния митинг на СДС през 1990 г. са останали само орлите

„ДСБ е селска партия-джудже, агент на БСП, убило СДС и трябва да бъде изключено от ЕНП. Безобразие е, че тази партия от един файтон хора, е в ЕНП и атакува управляващата партия с голям авторитет в ЕНП, каквато е ГЕРБ. При това, докато беше в парламента гласува вот на недоверие срещу Борисов, заедно с бившите комунисти. Днес тя говори с езика на соцрепортерката Елена Йончева, че ГЕРБ е групировка. Само дето шефът на „групировката“ събра 34 министър-председатели в София, което е без прецедент в новата история на Европа, след това китайският премиер Ли Къциян и още 16 европейски лидери, във Варна учреди Балканска четворка. Меркел му следи кръвното, Макрон го нарича „моншер ами“, Вучич и Орбан го наградиха, а Заев свали и му даде своя орден. Ципрас му вика, че може да председателства ООН, а султан Ердоган се изповяда именно на него за опита да го убият“. Това заяви в интервю за ПИК депутатът Георги Марков.

Според него е исторически факт, че хората, които забогатяха на гърба на СДС, са го напуснали.

„Разцепиха жестоко СДС, заедно със Софиянски и трите СДС-та бяха бити поединично и перманентно докато изчезнаха. Казаха, че моят приятел Петьо Стоянов не е техният президент и получиха своя президент – Първанов. Заради тях от милионния митинг на СДС на 7 юни 1990 г. са останали само орлите“, каза Марков.

Депутатът е категоричен, че сегашните „сини“ дори не са „десни“.

„Говорят с езика на Сорос и неолибералите. Евродепутатът им някакъв-никакъв, гласува срещу България заедно със „зелените“ да няма лифт на Банско. Срещу България, защото Банско е национален обект от стратегическо значение за туризма, за спорта, за региона, за здравето и още, и още. Лидерът им, някакъв псевдогенерал, не е не само от София, а въобще не е от град! Той е роден в едно малко селце на стотици километри от столицата. Нямам нищо срещу селското население, но затова им казвам, че са селска партия“, заяви Марков.  


Коментари (6)

Илия Парев Прав е абсолютно прав подкрепям това мнение
07.03.2019 16:43 / Отговор
Петър Ха ха! Гнусният ДС доносник, който съсипа СДС и лустрацията, се изживява като демократ. А пък ГЕРБерите му гълтат повръщаното.
Пфууу...
07.03.2019 19:32
гдс Само истини
08.03.2019 05:03 / Отговор
Аман от ДС агенти Прав, ама друг път. Точно ченгета на ДС като този малоумник съсипаха СДС, а не ДСБ.
08.03.2019 12:05
Далайлама Абсолютно прав е Марков, и за закъснялата Лустрация? на милионера днес Любо Пъпката законът. Те червените младежи като Пъпката се бяха окопали вече в СДС, криеха червения си генезис, чисти като сълзи сочеха половин народ с партиен билет за враг.
08.03.2019 10:25 / Отговор
Колю Дантелата Ченгетата от ДС, като този агент "Николай" съсипаха СДС.
Лично този Марков беше в Конституционният съд и попречи да се проведе лустрация на агентите на ДС.
Аман от малоумници като теб, които не четат и не разбират какво става, а се водят по червената пропаганда!
08.03.2019 12:09

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема