Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Марков: Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи

Политика

Георги Марков: Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи

Георги Марков: Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи - Tribune.bg
Снимка:

Радев иска да въведем изборните технологии на Мадуро

"Имаме много качествени депутати, избрани с преференции. Хората останаха с впечатление, че отнемаме придобити права. Трябва да се върнем към референдума. Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи. 500 хил. души гласуваха за сегашната избирателна система. БСП нас ни изкарват хора, които не желаят преференции. Подменихме най-важното, което предстои - дебат към каква Европа искаме.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков пред bTV.

"Уважавам президента Радев. Непрекъснато говори как машинното гласуване е предпоставка за честен вот. Ние сме в ЕС 10 години, евро ще приемаме и аз питам в коя държава държавния глава е избран с машинно гласуване. Само Мадуро е избран с машини. Ние сме самоунижаваме с тия машини. След 30 години демокрация демократичния ни процес трябва да е спокоен, не да го пипаме непрекъснато", добави той.

Той припомни и случая в Костинброд. "Аз си спомням Костинбродската афера. Тогава по безобразен начин в деня на размисъл ние изкарахме, че ще се отлагат изборите и накрая съда се изказа, че няма такова нещо. Европа сега е различна и ние сме част от нея", каза Марков.

„ПЕС, партията на г-н Станишев, на европейските социалисти, е катастрофа. Имат около 130 депутати, затова Корнелия Нинова бяга. ЕНП слиза под 200, размиха се границите. Радикални партии идват, но те са християнски партии. Големият дебат, който предстои сега в Европа е дали ще е християнска или християно-мюсюлманска. Ние трябва да се включим в този дебат, а не да се занимаваме с изборните правила. Българите не искат гей бракове, миграция и джендър идеология”, каза Марков.

"Искаме християнска България. Ние сме лоялни европейци, нашият премиер е един от най-добре приетите. Всеки глас за ГЕРБ е глас за Манфред Вебер", каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати