Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ иска заседание на НС с две точки в дневния ред: РС Македония и бюджета

Политика

ГЕРБ иска заседание на НС с две точки в дневния ред: РС Македония и бюджета

ГЕРБ иска заседание на НС с две точки в дневния ред: РС Македония и бюджета - Tribune.bg

ГЕРБ ще настоява за спешно заседание на парламента с две точки – актуализация на бюджета и премахване на ветото на РС Македония и Албания за ЕС.

„Свършете тези две неща, моля ви. Без да се обвинявате“. Това заяви пред депутатите на ГЕРБ в централата лидерът на партията Бойко Борисов.

„Очаквахме днес РС Македония да влезе в пленарна зала, а не да си играем на комисии и да протакаме. Всички го очакват. Да, има не за доуточнване. Поколенията следващите трябва да знаят, че това са исторически теми. Но Съюзът трябва да става по-силен. От сутринта слушаме кой е страхлив и кой е смел. Добре, нека той е героят, нека те го внесат, нека успехът е техен. Нека протестът е пред моята къща и мен да наричат предател“, съгласи се Борисов.

Борисов обеща решение, което даже може да направи Петков „герой в Брюксел“ и всички евролидери на крака да му пляскат.

„Вие, г-н Петков е съюзникът на Путин и Митрофанова на Балканите. България не трябва да е „тъмният балкански субект“. Ние ще загубим избиратели, но в дългосрочен план ще имаме стабилност на Балканите“, призова лидерът на ГЕРБ.

„Аз се наслушах от сутринта на водещи, как ние сме изпаднали в изолация. Не, ПП са в изолация. Нека се върнем към програмите на партиите. Стига с квалификации, стига с обиди. Да седнат компетентните хора“, призова той.


Топ новини

виж още
Актуална тема