Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ няма да подкрепи процедура по импийчмънт на президента

Политика

ГЕРБ няма да подкрепи процедура по импийчмънт на президента

ГЕРБ няма да подкрепи процедура по импийчмънт на президента - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова твърди, че е отказала нещо, което никога не сме ѝ предлагали, каза Дариткова

Във връзка с появилите се идеи, информации, спекулации и коментари, искаме да ви уведомим, че днес имаше заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ние като партия и парламентарна група взехме решение да не инициираме и подкрепяме процедура по импийчмънт на президента. Това съобщи по време на брифинг вицепремиерът Томислав Дончев.

„Аргументите за това са политически, защото ние не желаем да има война между институциите. България има нужда от нормално работещи институции. Не искаме да допринасяме за разделението между обществото. Не желаем да инвестираме в политическо противопоставяне и да допринасяме за разделението на обществото. Политиката е изкуството да се обединяват хората в цел, разделението на хората не е политика“, допълни той.

„Войната между институциите не беше по наша инициатива, не смятаме , че това е от полза на България и разчитаме на разумен подход от всички, които са получили доверието на хората да ги представляват в рамките на техните конституционални правомощия“, допълни Даниела Дариткова.

„През тази седмица бяхме свидетели на постове на Корнелия Нинова във Фейсбук, в които твърди, че ни е отказала нещо, за което ние не сме я канили изобщо. Не сме предлагали на БСП коалиция и имаме решение за това на конгрес на ГЕРБ“, категорична беше Дариткова.

„Нашите колеги от опозицията - БСП продължават да следват политиката си и да привличат вниманието чрез внушения“, допълни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Да млъкне ! Овчата помашка путка Давидкова да млъкне ! Лично Тиквопитека предложи на Нпинова да стане председател на НС. Козята Путка Давидкова да пита Мутропитека или собственика на този сайт.
07.02.2020 14:01 / Отговор
Ебача на педали Ти си педераст и правиш свирки
07.02.2020 15:05
Krassimir Deliradev На вниманието на администраторите на сайта. Моля, затворете устата на този кретен! Недопустимо е да се публикуват нецензурни гнусотии от умствено болни хора в публичното пространство!
07.02.2020 18:19
До "Krassimir Deliradev" Правен си в дълбоко гъзъ на мaйкa ти от комшията, когато е бил пиян . В същото време бaща ти е пасял заедно с овцете по къра. Ти не си износван девет месеца на правилното място, а в правото чepвo на мaйкa ти за 9-10 часа овъргалян в пpъдня и лaйнa. Още на следващата сутрин си изcpaн между двата кaмъка на вънкaшния нyжник, който още ползвате. Това е причината да миришеш и да цaпaш всичко около себе си. Ти тук не си сам. В този сaйт се търкaлят и сричат още двама – трима лaйнapи като тебе.
08.02.2020 08:08
ГЕРБ Снощи мафиота Борисов беше много притеснен от Брюксел, май са му дръпнали ушенцата да слуша, и днес няма импийчмънт. Народът ще направи импийчмънт на ГЕРБ.
07.02.2020 15:01 / Отговор
ПроЗт Бягството от лудницата не е престъпление,но бягството от реалността е опасно за здравето.Влюбените в Борисов не е задължително да са само жени.Обсебен си,като Беров и Кънев от Бойко Борисов.
07.02.2020 18:42
Марина От доста време Радев работи за отстраняването си.Казвал го е Александър Джеров, на него може да се вярва като юрист.И докато ГЕРБ все се опитват да не разделят хората , току виж президентът се изкаже,че ги е уплашил ,че ще напълни площадите с протестиращи. Как пък не се напълни бронираната му черепна кутия с поне малко разум.
07.02.2020 20:40 / Отговор
Мъдъров от Президентството Марина здравей ! От начина по който пишеш се забелязва, че си недонаебана. Имаш нужда от дълбоко ебане в гъзъ и на сухо. Опитай. Готов съм да те изчовъркам. Бива предварително да знаеш, че никога не оставям ташаците си отвън.
08.02.2020 07:58

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп