Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ с остра позиция: Рашков отново е активиран от началника си Радев, за да разказва измислици

Политика

ГЕРБ с остра позиция: Рашков отново е активиран от началника си Радев, за да разказва измислици

ГЕРБ с остра позиция: Рашков отново е активиран от началника си Радев, за да разказва измислици - Tribune.bg

„Три дни след изборите Бойко Рашков необяснимо липсваше от телевизионните екрани, но на четвъртия отново беше активиран от началника си Румен Радев, за да разказва измислици. Докато Рашков е вътрешен министър, единствената задача, която му е поставена от Румен Радев, е да демонизира ГЕРБ“, казват от ГЕРБ по повод поредните обвинения от страна на Рашков днес.

От партията подчертават, че 6-ти месец Рашков не е извадил нито едно доказателство за „безбройните си лъжливи твърдения“.

„Паралелно с това политическите репресиите срещу хората от ГЕРБ продължава, чрез което Румен Радев се надява да спечели избори“, допълват от ГЕРБ.

Припомняме, че дни преди вота на 14 ноември, Рашков даде няколко пресконференции, на които основна тема беше ГЕРБ и обвинения срещу определени кандидат-депутати. Една част от тях като Николай Нанков и Петя Аврамова бяха викани в полицията, където ги чакаха медии повикани от Рашков. Така и не стана ясно каква е причината за спешното им привикване.

В неделя пък предстои балотаж на президентските избори, а Рашков обвини Турция, че се намесва във вътрешната ни политика.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети