Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ/СДС - Варна стартира предизборната си кампания с увереност за победа

Политика

ГЕРБ/СДС - Варна стартира предизборната си кампания с увереност за победа

„На 2 октомври ГЕРБ/СДС ще бъде първа политическа сила, която единствено може да управлява, която има хората със знания и умения, които да изведат страната от кризата. На нас се пада отговорността да спечелим изборите и да бъдем победител. Но ни трябва убедителна победа, за да управляваме, защото, ако влезем в спиралата на още едни избори, тежките последици и кризата са непредвидими.“ Това каза кметът на Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ Иван Портних на широко форматна партийна среща с членове и симпатизанти от 11 общини и райони в морската столица.Той благодари на всички, че не се огънаха пред полицейския тормоз на Бойко Рашков и не се поддадоха на страха и заплахите по време на изминалите три избора в 2021г.

Административният секретар на ГЕРБ – Варна Павел Христов представи всеки един от кандидатите за народни представители с водач Даниел Митов, зам.-председател на партията, два пъти външен министър.

„На Промяната им беше дадено управлението в ръцете, сега съм убеден, че резултатът им на 2 октомври ще бъде по-нисък, отколкото те очакват. Първият им проблем, е че те не си обичат народа, непрекъснато обясняват как трябва да живее българинът – по техните стериотипи, не ни смятат за свободни хора. Когато управляваха, горивата станаха с 1/3 по-скъпи, цената на ел. енергията толкова скочи, че предприятия тръгнаха да затварят, направиха куп глупости и схеми с газа, за да вкарат посредници за същия руски газ, който се внася. Сега служебният кабинет щял да преговаря с Газпром! Че кой ще иска да върне старите цени при положение, че вече получава с 30% повече”, каза Даниел Митов.

Водачът на варненската листа посочи, че за невижданата досега бежанска криза и за трагедията с убитите полицаи лично е отговорен Бойко Рашков, който година и половина като вътрешен министър в две служебни и последното редовно правителство беше се  посветил изцяло на изчегъртването на ГЕРБ с  арестите и полицейски патрулки пред домовете на членове и симпатизанти по време на избори. „Гледам нашите опоненти –Атанас Атанасов открил кампанията в една лодка, да, много подходящо, защото те са хора за една лодка. Промяната откри кампанията в Пловдив с рехаво присъствие на площада, предимно с хора, докарани от София. Като видях Киро, Асен и Никола Минчев, веднага се сетих за Доньо Донев и неговите герои”, коментира още Митов.

„Срещу ГЕРБ стои партията на посредниците –посредници на мафията, на газа, на енергетиката, стоят хора, които всяка секунда престъпват закона. Хора на задкулисието вдигнаха протестите, финансирани от мафията преди две години, когато правителството на Борисов удари схемите им с акцизите на горивата, хазарта, алкохола. Тогава мафията се обедини и създаде тези политически проекти – Да България и Промяната. Създаде ги олигархът Иво Прокопиев, който продължава да контролира медиите и да манипулира обществото”. Това каза вторият във варненската листа Красен Кралев, най-успешният досега спортен министър от кабинета „Борисов”.

Депутатката от 47-то НС Славена Точева, отскоро вече магистър –финансист, пожела убедителна победа на изборите : Никога повече да не ставаме свидетели и потърпевши от едно управление и правителство, което е изградено от омраза към ГЕРБ, от нелепа самоувереност, от нечувана некадърност и некомпетентност. Адвокат Бранимир Балачев също анализира управлението на Промяната –пълен провал и това, че победата на 2 октомври е важна не само за ГЕРБ/СДС, а за каузата България.

По-рано Красен Кралев, кметът на Варна Иван Портник, кметът на Владиславово Николай Костадинов и Бранимир Балачев наградиха призьорите от националното първенство по фитнес и културизъм Купа Класик Варна. Тя  се проведе в новата спортна зала в квартал Владиславово.

„Нормалността в спорта ще се завърне само след месец и всички спортисти ще получат полагащото им се уважение и финансиране. В управленската ни програма е заложено 200% увеличение на средствата с които ще финансираме спортните клубове“, заяви още Кралев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати