Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гергов поиска оставка на цялото ръководство на БСП

Политика

Гергов поиска оставка на цялото ръководство на БСП

Гергов поиска оставка на цялото ръководство на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Загубихме готови избори, всички от върха са виновни, каза областният лидер на социалистите в Пловдив

Оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП поиска областният председател на БСП в Пловдив Георги Гергов. Днес БСП провежда Национален съвет на партията.

"Искам да се носи политическа отговорност за това, което се случи на изборите. Този пленум е грешен, защото не може да няма реални резултати и ние да правим анализ на изборите. Искаме пълен анализ на евроизборите и всеки виновен да си понесе отговорността. Няма да стане тази пагубна схема, която предлага да отидем по места да се караме с хората", каза Гергов. Той посочи, че виновни са тези по върха, не може структурите да носят отговорност.

Той влетя на „Позитано“ 20 бесен и се обяви категорично против това отговорността да се прехвърля по структурите на партията, защото това било „от болната на здравата глава“, съобщи Канал 3.
„Да се носи политическа отговорност за това, което се случи на тези избори. Не може – един път загубихме готови избори!“, възмути се Гергов.

Според него пленумът неслучайно се свиква в неподходящия момент, още преди да излязат окончателните резултати. Той се закани, че няма да допусне да се влезе в подготвените схеми на ръководството.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Български офицер Червените БКП / БСП - " Рубладжийски " гадове - да пукнат сами ...... ! Ако не искат " Ловните роти " ще си довършат работата .........!!!
05.06.2019 14:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети