Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гешев: Политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси

Политика

Гешев: Политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси

Гешев: Политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси - Tribune.bg
Снимка:

„Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!“. Това написа главният прокурор Иван Гешев в Туитър в отговор на изявлението на Румен Радев.

Радев заплаши с хаос, ако правителството и главният прокурор не подадат оставка

„С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!“, гласи още позицията му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

кесо Грешка, Гешев, той е продукт на червената олигархия и червената мутроархия иначе Решетников не би го номинирал и за таксиджия.
11.07.2020 16:59 / Отговор
Диана къде е ритона ве, нещастен ибрикчия. Да гледаш дано на Иванчева килията отвътре.
11.07.2020 18:08 / Отговор
Диана оставка и затвор!
11.07.2020 18:20 / Отговор
Тартаковер Има една прекрасна книга, велико достижение на човешкия дух. Става дума за Клетниците" на В. Юго. Там един от големите герои е инспектора-полицай Жавер. Който я е прочел, няма как да не види в него много от чертите на нашия полицай-прокурор Гешев. Естествено знам, че нивото на читателите на тази помия е изключително ниско, тук се подвизават екземпляри като Киро Бизона-жалки гащници с рядко нисък интелектуален потенциал и елитен каруцарски речник на три мастики. Все пак, вярвам че и в най-голямата клоака могат да се намерят стойностни и умни хора, затова написах този коментар.
Приятна вечер от "Тартаковер" !
11.07.2020 20:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати