Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гюров качи във Фейсбук дисертацията си във Виенския университет

Политика

Гюров качи във Фейсбук дисертацията си във Виенския университет

Гюров качи във Фейсбук дисертацията си във Виенския университет - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатът на „Продължаваме промяната” за нов управител на Българската народна банка Андрей Гюров качи във Фейсбук електронно копие на дисертацията си във Виенския университет.

„Както всички знаете, рядко използвам ФБ за публикации. С оглед новите ми обществени ангажименти, прекарването на време в социалните мрежи стана още по-трудно. Но понякога това е необходимо. Тъй като миналата седмица се повдигнаха въпроси относно моята дисертация, още в петък направих заявка към Виенския университет да ми изпратят оригинално електронно копие на работата, която е налична в библиотеката на университета”,пише Гюров в публикацията си.

„Днес получих официалната версия и я прилагам по-долу за всеки, който би желал да я погледне и провери дали вътре има данни от 2008-ма година”, пише кандидатът.

Напрежението за поста гуверньор на БНБ нарасна, след като изявите на Лена Бориславова и шефа на НС Никола Минчев, че Андрей Гюров бил кандидатът на управляващите. Снощи от ИТН в лицето на техния кандидат Любомир Каримански и Слави Трифонов напомниха, че и те са част от коалицията като определиха като лъжа думите, че кандидатът е един.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати