Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Говорителят на служебния кабинет се обяви за отстраняване на „неморалната“ Нинова

Политика

Говорителят на служебния кабинет се обяви за отстраняване на „неморалната“ Нинова

Говорителят на служебния кабинет се обяви за отстраняване на неморалната Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Назначеният за говорител на служебното правителство Антон Кутев написа кърваво послание до Корнелия Нинова след поредната изборна загуба.

„Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение. Сега важно е дали 130-годишна партия може да реши проблем със собственото си управление“, написа той в личния си профил във Фейсбук.

По думите му „става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред“.

„После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден!“, пише Кутев.

С коментара си той призна една обществена тайна – отношенията между Нинова и Румен Радев са влошени до крайност и той иска да я смени от лидерския пост на „Позитано“ 20.

Няма и тайна кого гласят за мястото ѝ – доскорошната ѝ дясна ръка Крум Зарков, чиято майка Анна Заркова е част от ИК на Радев. Преди броени дни плановете бяха заявени в почти прав текст и от самия Радев, който каза, че Зарков е „е лицето на бъдещите политици“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп