Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Групата на ГЕРБ в СОС: В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите

Политика

Групата на ГЕРБ в СОС: В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите

Групата на ГЕРБ в СОС: В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите - Tribune.bg

„Независимият“ кандидат на БСП повтаря поведението си от времената на кабинета „Орешарски", когато европейските програми бяха затворени за България

Опасна некомпетентност за града. Така от групата на ГЕРБ в Столичен общински съвет определят последните твърдения на кандидата за столичен кмет Мая Манолова.

„В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите. Тя е опитен политик и е учудваща некомпетентността, която проявява по елементарни въпроси. С изявленията си за обществените поръчки, г-жа Манолова показва пълна липса на компетентност за европейските проекти, тяхната защита и изпълнение“. Това се посочва в позиция на групата на ГЕРБ в Столичен общински съвет относно изявления на кандидата за кмет на София Мая Манолова.

От групата на ГЕРБ в СОС подчертават, че поведението на Манолова е заплаха за спечелени проекти и осъществяването на конкретни мерки за подобряване чистотата на атмосферния въздух.

До края на 2019 г. София има възможност да защити проекти за екологичен транспорт - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая.

„Така нареченият „независим" кандидат на БСП Манолова повтаря поведението си от времената на подкрепяния от нея кабинет „Орешарски", когато европейските програми бяха затворени за България. Нека си спомним, че с нейния глас тогава се създаде Министерство на инвестиционното проектиране, чиято цел бе да отклони финансови средства от София и да блокира развитието на града“  , се посочва в позицията.

„Никоя от размахваните от Манолова обществени поръчки няма да приключи преди изборите, но тя не знае това, очевидно защото не си е направила труда да се запознае с процедурите. В битката на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са гражданите“, смятат от групата на ГЕРБ в СОС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Оптимист А дано ,още на първи тур хапне дръвцето.
21.09.2019 21:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати