Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: Успехът на ГЕРБ е комплексен, но основната роля е на Борисов

Политика

Харизанов: Успехът на ГЕРБ е комплексен, но основната роля е на Борисов

Харизанов: Успехът на ГЕРБ е комплексен, но основната роля е на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Левицата изобщо не е левица, смята Кольо Парамов

„Успехът на ГЕРБ на евроизборите е комплексен. Безспорен факт е, че най-голяма роля изигра Бойко Борисов. ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов.“ Така политическият анализатор Георги Харизанов коментира изборните резултати пред bTV.

„Бойко Борисов е добър. Много малко хора го познават. Може да не го харесват и да го мразят. Но той е добър“, поясни Кольо Парамов. Според него левицата изобщо не е левица. „Станишев закри Белене, той и Орешарски ликвидираха Южен поток и в крайна сметка така закриха лявото пространство“, обясни той.

Мария Пиргова прогнозира, че след няколко седмици ще станем свидетели на нови скандали и битка за предсрочни избори. Тя уточни, че социалистите трябва да се върнат в парламента, защото излизането им било "голяма грешка".

„Икономическият модел трябва да се промени. Проблемите в един сектор трябва да се решават с реформи“, убеден е Харизанов. „Това не е направено след 2009 г. България трябваше да премине най-тежката икономическа криза. След това държавата трябваше да бъде отвоювана отново, защото беше дадена под аренда на БСП през 2014 г. През 2019 г. фокусът е доходите и икономическата политика. Надявам се Корнелия Нинова още дълги години да остане председател на БСП“, заяви Харизанов. „Пожелавам ѝ творческо дълголетие“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мафията ГЕРБ е мафия, видя се на изборите. Всички зависими от тях хорА, гласуваха за тях, защото няма да им дават европарички, Борисов няма да им раздава парички от държавния бюджет безконтролно.А циганите, организирани тайно и полека от Цв. , Фандъкова и другите кметове се активизираха и им раздават благинки, но много тайно.Симулират, че работят, ето днес косят.в Дружба еднометрова трева, без да я събират, и боклуците остават.
27.05.2019 10:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп