Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хазарта всеки ден се питал някои хора какво правят в НС

Политика

Хазарта всеки ден се питал някои хора какво правят в НС

Хазарта всеки ден се питал някои хора какво правят в НС - Tribune.bg
Снимка:

Откакто е депутат, на Ицо Хазарта никога не му се е случвало да си зададе въпроса „Какво въобще правя в парламента“. Това стана ясно от негово интервю пред Нова ТВ.

„На мен лично не ми се е случвало, но всеки ден си задавам този въпрос за други хора там. Отговарям си, че преследват своите цели. Или си тук, за да помогнеш на обществото, или си тук, за да помогнеш на себе си. Имам огромно уважение към Народното събрание като институция и не ми се иска да изговоря истината в този момент. А, нея я знае всеки“, каза певецът, когото ПП направиха депутат.

Той има собствено обяснение за разпада на Четворната коалиция.

„Каквото и да ви говорят знайте, че става въпрос за пари. Това, което стана, не е било неочаквано. Отдавна имахме индикации. Имаше хора, които от самото начало ни предупредиха, че самото участие на тези хора в коалицията е с цел да се случи именно това.  Не е изненада. Отговорите са „Капитан Андреево”, природният газ, касичките, които „обслужват” едни хора, а е трябвало парите да влязат в държавата“, обясни той.

Иначе депутатът бил твърдо убеден, че е взел правилното решение и е повярвал на правилните хора. „Не бих стоял и секунда тук, ако усетя, че това не е така. С особена сила важи изразът „Крадецът вика - дръжте крадеца”. Избрах интересен момент да се включа в политиката. Само вулкан дето не е изригнал. И на мен ми се иска да е по-добре. С 67 от 240 в НС, който иска да дойде да пробва“, прикани Хазарта.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети