Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хиляди добруджанци заявиха подкрепата си за Ангел Джамбазки и ВМРО

Политика

Хиляди добруджанци заявиха подкрепата си за Ангел Джамбазки и ВМРО

Хиляди добруджанци заявиха подкрепата си за Ангел Джамбазки и ВМРО - Tribune.bg
Снимка:

Над 2000 добруджанци се събраха в неделния следобед на централния площад „Свобода” в Добрич за концерта на народния певец Илия Луков, организиран с подкрепата на българския евродепутат Ангел Джамбазки. Жители и гости на Добрич ясно и категорично заявиха подкрепата си за нов мандат на най-активния български евродепутат и водената от него листа с кандидати за български представители в Европейския парламент.

В свободни разговори с Ангел Джамбазки добричлии искрено споделяха, че виждат в листата на ВМРО единствената алтернатива на сегашното политическо статукво. Хиляди добруджанци са убедени, че единствено кандидатите на ВМРО могат достойно да бранят българския национален интерес в Европа - така, както пет години успешно го прави водачът на листата. България се нуждае от повече такива хора като Вас, казваха добричлии в откровен личен разговор с евродепутата, който през цялото времетраене на концерта беше обграден от хора, желаещи да се видят и разговарят с него или да си направят снимка за спомен.

Трогнат от топлото посрещане Ангел Джамбазки нарече Добрич българска крепост и твърдина. Трябва да знаем корените си, да пазим българските традиции и да ги предадем на нашите деца. Всеки българин има три дълга през живота си - дългът към миналото, към нашите родители и предци, към нацията и към бъдещето - нашите деца. Деленето на леви и десни, комунисти и демократи, либерали и какви ли не донесе достатъчно нещастия и беди на българите. Време е да покажем единство, сила и увереност, вяра в българската национална кауза. Именно това предлага ВМРО като алтернатива на останалите политически играчи. За разлика от тях ние пет години бранихме българите от нелегална миграция, от третия и всички следващи полове, от двойния стандарт при храните. Защитавахме правото на българите да работят достойно и да получават по нормални доходи. Всичко това ще продължим да правим и в следващия Европейски парламент. Ще браним и други каузи в интерес на България. Именно затова се нуждаем от вашата подкрепа и виждам, че ще я получим. Гласът с номер 3 в бюлетината е глас за България, за нейните традиции, за българите и в защита на техните интереси, каза Ангел Джамбазки.

В продължение на два часа хилядите на площада се радваха на песните на Илия Луков и танците на момичетата и момчетата от ТФ „Шарена гайда”. На площада се изви кръшно българско хоро - наше наследство от миналото и символ на единството и българския дух.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети