Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И Български демократически форум се присъединява към ГЕРБ за евровота

Политика

И Български демократически форум се присъединява към ГЕРБ за евровота

И Български демократически форум се присъединява към ГЕРБ за евровота - Tribune.bg
Снимка:

Това е четвърто споразумение за подкрепа на евролистата на ГЕРБ

Споразумение за политическо партньорство подписаха днес ГЕРБ и ПП Български демократически форум. Подписи под документа положиха председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на Български демократически форум Жаклин Толева. В споразумението се посочва, че двете партии отчитат необходимостта от обединяване на усилията на демократичните политически организации за продължаване на европейската интеграция на България и утвърждаване на принципите на демокрацията и правовата държава.

„Като отчита новите предизвикателства пред Европейския съюз и призива за единство от председателя на ЕНП г-н Жозеф Дол, ПП Български демократически форум подкрепя кандидатите от листата на ГЕРБ за членове на Европейския парламент на предстоящите европейски избори на 26 май 2019 г.“, се посочва още в подписаното споразумение между двете формации.

Това е поредно споразумение за подкрепа на листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори. Досега такива има подписани със СДС, „Обединени земеделци“ и партия „Никола Петков“ .


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

incance This usually goes away with continued treatment cialis generic 5mg
24.03.2023 02:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети