Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ и „Обединени Земеделци“ със споразумение за евровота

Политика

ГЕРБ и „Обединени Земеделци“ със споразумение за евровота

ГЕРБ и Обединени Земеделци със споразумение за евровота - Tribune.bg

То е за подкрепа на кандидатите от листата на ГЕРБ за членове на ЕП

ПП ГЕРБ и ПП „Обединени Земеделци“ ще подпишат Споразумение за подкрепа на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ за членове на ЕП. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Подписването ще се състои утре (4 април ) в 8.00 часа в Централата на ГЕРБ.

Обединени земеделци е дясноцентристка земеделска политическа партия в България. Създадена е през 2007 г. след разцеплението на Българския земеделски народен съюз - Народен съюз (БЗНС-НС). Новата партия е образувана на основата на групата около дългогодишния лидер на БЗНС-НС Анастасия Димитрова-Мозер. През 2011 г. на Втория редовен конгрес на партията за председател на партията е избрана Петя Ставрева - бивш депутат в Европейския парламент. Почетен председател е Анастасия Димитрова-Мозер.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Иван До кога ГЕРБ ще се обединявате,защо е тая ЦИГАНИЯ-САМО ЗАРАДИ ВЛАСТТА ЛИ? Имал съм симпатии към ГЕРБ но тия 'пазарлъци" който правите е "шибана"работа. Да впишете в листа за евродепутати И.Костов,Царя Симо, Жан Виденов ...АБЕ ВСИЧКИ ВОДАЧИ на правителствата от миналото И ПОБЕДАТА ви Е СИГУРНА .
04.04.2019 06:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети