Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И БСП няма да се срещат с Плевнелиев и Паси

Политика

И БСП няма да се срещат с Плевнелиев и Паси

И БСП няма да се срещат с Плевнелиев и Паси - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите ще издигнат „човек с опит“ за председател на парламента, критикуват Никола Минчев и Ива Митева, че предишните три НС не са работили ефективно

Днес БСП ще уведоми Росен Плевнелиев и Соломон Паси, че няма да се среща с тях. Това обяви пред БТВ бившият министър на туризма и близък до Корнелия Нинова социалист Христо Проданов.

Той отказа да разкрие кого „левицата“ ще предложи за председател на парламента – според слухове, това трябва да е или Кристиан Вигенин, или самата Нинова. Името ще бъде обявено днес в 17 часа.

„Ние смятаме, че председателят на парламента трябва да е хладнокръвен човек с опит, който може наистина да владее залата и да въдворява ред в това, което се случва в Народното събрание. Той трябва да знае добре парламентарните процедури, защото това е изключително важно, за да може наистина парламентът да е ефективен. В последните три Народни събрания видяхме, че парламентите изобщо не работят ефективно. Голяма роля в това парламентът да бъде ефективен и да работи за разрешаване на проблемите на хората е ролята на председателя на парламента“, коментира Проданов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети