Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Искрен Веселинов: БСП ясно показва, че не може да бъде алтернатива

Политика

Искрен Веселинов: БСП ясно показва, че не може да бъде алтернатива

Искрен Веселинов: БСП ясно показва, че не може да бъде алтернатива - Tribune.bg
Снимка:

Те нямат работещи предложения и ясен план, заяви зам.-председателят на ВМРО

БСП ясно показва, че не може да бъде алтернатива на управлението. Днешният ден бе пореден епизод от многото, в които те дават мило и драго да задават въпроси към премиера, само и единствено с целта да му кажат, че не е свършил нищо. С този си ход те ясно показват, че нямат работещи предложения и ясен план. Ако една опозиция иска да е на мястото си, в такова положение тя трябва да даде своята подкрепа за управляващите“. Това заяви пред Нова ТВ зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

Той добавя, че ВМРО вече са публикували цялостна стратегия за справянето с извънредното положение в страната. „Предложенията ни са работещи и дори БНБ вече прие част от тях“, добави Веселинов.

„Ние от ВМРО сме на мнение, че държавата не трябва да пести пари в тази криза. От ГЕРБ също нямат против, но искат да видим колко време ще продължи тази ситуация, за да можем да предприемем адекватните мерки“, казва депутатът.

Относно нужната подкрепа в туризма, който се очертава като един от най-засегнатите сектори в икономиката ни, Веселинов изрази твърдо мнение, че държавата трябва да извади пари за ваучери.

По негово мнение все още не е късно за действия. Много от мерките, които предлага министър Ангелкова са били обсъждани и с ВМРО. Веселинов заяви, че следващата седмица предстоят разговори по темата между коалиционните партньори.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети