Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ива Митева: Доказах, че не съм болонка, но Дончева не ми се извини

Политика

Ива Митева: Доказах, че не съм болонка, но Дончева не ми се извини

Ива Митева: Доказах, че не съм болонка, но Дончева не ми се извини - Tribune.bg
Снимка:

„Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и омраза. Мисля, че с това, че не свиках извънредно заседание и поех всички рискове, показах, че не съм болонка”. Това заяви пред Нова ТВ председателят на 46-ото НС Ива Митева. Тя подчерта, че Татяна Дончева не се е извинила след изказването си.

„Чух от колеги, че Дончева дава съвети за политика. На народен представител е  казала, че е достатъчно да направиш две интриги и няколко смешки между политическите групи  и да им гледаш сеира. Тези хора нямат място в политиката“, допълни  председателят на 46-ото НС.

Относно скандала „500 к, Митева заяви, че не е виждала записи.

„Наскоро разбрах какво означава „500 к. Г-жа Дончева е юрист. Тя си дава сметка за последиците чисто политически и юридически. Може би затова ответната ѝ реакция веднага беше такава. На мен не ми е предлагала подкуп, а ми е казвала да подкрепим правителство, за да не ходим на избори, разказа Ива Митева.

Тя  заяви, че не е сигурна, че би желала отново да бъде председател на Народното събрание.

Колебая се не заради работата - тежеше ми охраната. От днес вече нямам такава и ще откажа и да ползвам специализиран транспорт, който ми се полага 4 години, разкри още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати