Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ива Митева: Коалицията засега стои добре, Христо Иванов е по-чувствителен

Политика

Ива Митева: Коалицията засега стои добре, Христо Иванов е по-чувствителен

Ива Митева: Коалицията засега стои добре, Христо Иванов е по-чувствителен - Tribune.bg
Снимка:

„Зеленият сертификат приравни парламента до мол и цирк“, заяви депутатът от ИТН

„Коалицията към този момент стои добре, Христо Иванов е по-чувствителен. Има още работа за вършене, добре е да я свършим преди изборите. Опитът ни сподели, че колкото по-често са изборите, толкоз повече пада изборната интензивност, което не е добре. Необходим е прочут срок от време, в който хората да повярват, че могат и положителни неща да се случат“.  Така народен представител от ИТН Ива Митева коментира пред Нова телевизия вчерашните думи на преизбрания лидер на ДБ, че с много висока сигурност ще има парламентарни избори. 

Предстои и избор на нов конституционен съдия. Ива Митева нито потвърди, нито отрече да има намерение и амбиция да влезе в Конституционния съд.

„Мандатът на конституционен съдия трябва да се попълни, според конституционно решение, когато мандатът изтича, съдията не може да продължи да работи“.

Митева говори и за зеления сертификат в НС. „Решението в сградата на парламента да се влиза със зелен сертификат не беше обмислено добре. Всеки от колегите има становище за или против зеления сертификат. Приравниха ни на мол, на театър, на цирк. След като има вечерен час от 22 часа за заведенията - ще има ли и за нас, след като и за тях въведоха изискването за зелен сертификат?”, попита тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети