Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Изненада в евролистата на „Възраждане“: Петър Волгин няма да е водач

Политика

Изненада в евролистата на „Възраждане“: Петър Волгин няма да е водач

Изненада в евролистата на Възраждане: Петър Волгин няма да е водач - Tribune.bg
Снимка:

Изненадата в евролистата на "Възраждане" е, че журналистът Петър Волгин няма да е водач, стана ясно на брифинг, на който партията представи кандидатите си за евродепутати. Листата ще води депутатът от "Възраждане" Станислав Стоянов, който е един от основните фактори в партията от създаването ѝ.

"На него ще разчитаме да поведе нашата листа в надпреварата на европейските избори. На второ място в листата е Петър Волгин - гласът на свободното слово, носител на множество награди. За нас това е гласът, който ще защитава не само българските интереси, а и свободното слово", заяви лидерът на политическата формация Костадин Костадинов.

На трето място е Рада Лайкова, основател на "Възраждане – Берлин", старши съветник по европейските въпроси в германския парламент. Четвъртото място е отредено на Димчо Димчев - основател на най-голямата организация на партията извън България – "Възраждане – Лондон". Пети в листата е Георги Джендов, председател на групата на "Възраждане" в Добрич.

Костадин Костадинов изтъкна три условия, на които трябва да отговарят кандидатите за евродепутати на "Възраждане".

"Хората, които ще изпратим, са родолюбци, поставят българския национален интерес пред всичко. На следващо място за нас е важно хората, които ще изпратим, да бъдат открити и демократични. На трето място - да са отчетливо работливи и ефективни в работата, която вършат досега. Изпращаме хора, всеки от които има много сериозна професионална биография", подчерта лидерът на "Възраждане".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети