Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: 3.5 млн. стоят зад нас, трябва да изчегъртаме цялата мръсотия на ГЕРБ

Политика

Тошко Йорданов: 3.5 млн. стоят зад нас, трябва да изчегъртаме цялата мръсотия на ГЕРБ

Тошко Йорданов: 3.5 млн. стоят зад нас, трябва да изчегъртаме цялата мръсотия на ГЕРБ - Tribune.bg

„Нямаше идиот , който да очаква този парламент да просъществува… Млъкни малко, бе пич“, заяви сценаристът на Любен Дилов

Зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов направи запомнящо се участие в „Панорама“ по БНТ. Сценаристът на Слави Трифонов, на когото беше дадена парламентарната група на партията във вече бившия парламент, показа нагледно защо по време на кампанията лица от ИТН бяха дръпнати от участия по медиите.

Йорданов обясни, че Слави не взимал решенията еднолично, а дали Трифонов отново ще е кандидат-депутат явно ще бъде новата най-пазена тайна в държавата.

„Като входираме листите, ще видите дали ще бъде кандидат за депутат. Ние трябва да изчегъртаме цялата мръсотия, която натвориха ГЕРБ“, обясни целите на партията практическият ѝ лидер. Йорданов е основен говорител на ИТН от месеци, а Трифонов се включва рядко и то чрез Фейсбук постове.

Йорданов влезе в словесна схватка с Любен Дилов-син, когото наричаше „пич“. Хората, които вярвали в живота на парламента пък били „идиоти“.

„Хората - 3.5 млн. стоят зад нас, а не олигарси. Кой е тоя олигарх. Никой не стои зад Трифонов. За мажоритарния вот викаме - пичове, защо предлагате това, като знаете, че няма да стане? В този парламент нямаше идиот, който да не знаеше, че този парламент няма да издържи дълго. Мажоритарните избори трябва да се направят добре, трябва да има преброяване“, обясни отлагането с минимум 4 години Йорданов.

„Любо, от тъпи смешки няма нужда“, каза още сценаристът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети