Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Паргов: Няма да създавам хаос преди изборите, но си искам мястото в НС на БСП

Политика

Калоян Паргов: Няма да създавам хаос преди изборите, но си искам мястото в НС на БСП

Калоян Паргов: Няма да създавам хаос преди изборите, но си искам мястото в НС на БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Няма да си търся правата с връщането на тази позиция, защото това ще създаде хаос. В навечерието на предстоящите избори не мога да го причиня на тази организация. Няма да създавам хаос в навечерието на изборите, търсейки възможността да се върна начело“, коментира пред БНР връщането си начело в градската партийна организация на БСП Калоян Паргов.

Той уточни, че решението на съда не подлежи на обжалване и трябва да бъде изпълнено, а делото касае начина на вземане на решение за отстраняването му от ръководството на социалистите, който е порочен.

„Което автоматично поражда въпроса за отпадане на наказанието за заемане на партийни постове в продължение на 1 година“, отбелязва Паргов.

Политикът допълни, че след решението на съда си иска мястото в Националния съвет на партията. 

„Ще бъде абсурдно, ако някои хора не приемат решението на съда и ще търсят начин как да го заобиколят и да не го изпълнят. Слушам, наблюдавам, виждам такива опити на моите другари да направят точно това“, уточни Калоян Паргов по повод действията на колегите си от БСП.

Относно действията на ръководството на партията той подчерта, че този, който иска да прави съдебна реформа, всъщност има проблем в собствената си организация, свързан с правилата и нормите и спазването им. Според Паргов доколко е била „пълна поляната“ на Бузлуджа също е „симптоматика и сигнал за вътрешна криза“ в БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети