Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидатът на ГЕРБ (СДС) за Добрич: Времето е спряло, ние ще върнем надеждата на хората

Политика

Кандидатът на ГЕРБ (СДС) за Добрич: Времето е спряло, ние ще върнем надеждата на хората

Кандидатът на ГЕРБ (СДС) за Добрич: Времето е спряло, ние ще върнем надеждата на хората - Tribune.bg
Снимка:

Надежда Петкова: Да върнем времето на Добрич!

С уникална инициатива, подкрепена от гайдари от цялата страна, стартира кампанията на местната коалиция ГЕРБ (СДС) в Добрич. Градът беше огласен от изпълнението на брас бенд от млади музиканти от Добрич, които създадоха празнично настроение, качени на каросерията на камион, който обиколи целия град.

Събитието, организирано като флашмоб, подаряваше надежда на всички под формата на значки с посланието на кампанията „Надежда за Добрич“. Един от първите, който я получи, беше министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Той бе в града, за да открие обновената със средства на министерството лекоатлетическа писта в спортна зала „Добротица”.

Потомствени гайдари от цялата страна – родители с техните деца, обединени от идеята за най-големия флашмоб, правен с гайди в страната, се събраха в Добрич. В ранния следобед целият град се потопи в магията на българския фолклор. От 50 точки в крайните квартали на Добрич към центъра се стекоха стотици добричлии, водени от гайдарите и кандидати за общински съветници ГЕРБ (СДС).

Събрани в едно, стотици граждани се отправиха към етнографския комплекс „Старият Добрич“.

Шествието беше водено от гайдарите-доброволци от всякаква възраст, следвани от кандидата за кмет на Добрич Надежда Петкова, областните лидери на ГЕРБ, народният представител вицеадмирал Пламен Манушев, и на СДС д-р Ганчо Стоянов, депутатът Даниела Димитрова, кандидатите за общински съветници от местната коалиция. Те имаха силната подкрепа на кандидати за кметове на общини от областта, издигнати от ГЕРБ, членове на партията, симпатизанти и много граждани.

Шествието огласи пешеходната зона, за да стигне до часовниковата кула в „Старият Добрич“ – символ на града.

Аз съм Надежда. Досега съм получавала доверие на различни хора по различни поводи. За първи път обаче се изправям пред хората на Добрич, за да поискам доверие заедно да извървим пътя на надеждата. Надеждата за по-добро бъдеще за нас и за нашите семейства и деца. Надеждата за по-подреден, уютен и приветлив град. Надеждата за по-добро място за бизнеса, който да бъде подкрепен и да се чувства спокоен да се развива, да инвестира, да създава работни места. Надежда за нашите родители, които да усетят грижата – здраве и социална подкрепа, но и внимание – да има повече места, където се разхождат с удоволствие и да общуват. Тук съм, защото времето в Добрич е спряло – буквално. Да върнем времето на Добрич!“, призова кандидатът за кмет Надежда Петкова пред часовниковата кула на града, чийто часовник през последните години не работи.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че коалиция влиза в битката за местния вот на 27 октомври с листа от професионалисти във всички области, хора с добро име и авторитет.

Екипажът е изключително важен за един кораб, но най-важен е капитанът. Само той може да изведе кораба през бурното море на предизборната кампания на местни избори 2019. Затова беше много важно да изберем най-правилния и подготвен човек. И такъв е нашият кандидат Надежда Петкова – кандидат на ГЕРБ и СДС за кмет на град Добрич“, каза още областният координатор на ГЕРБ-Добрич.

Откриването на кампанията продължи с общоградско тържество на площад „Свобода“ с много български фолклор и хора.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети