Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и със Заев

Политика

Каракачанов: На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и със Заев

Каракачанов: На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и със Заев - Tribune.bg
Снимка:

70 милиона от бюджета на отбраната са предоставени на здравеопазването за борбата с ковид

На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и с колегата Заев, коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов от Велико Търново, където участва в честването на 142-та годишнина от началото на военното образование в България. По повод Северна Македония Каракачанов допълни, че историята е обща, но трябва да уточним каква.

„Тя е обща, но е българската история, така че поздравявам Заев, придобил е смелост, заради която го критикуват някои негови опоненти. Това е малка крачка в правилната посока. Ако така се върви, мисля, че следващата година може да говорим за започване на преговорния процес“, посочи министърът на отбраната. Той бе категоричен, че България трябва да защитава националния си интерес.

По думите на силовия вицепремиер засега не е нужна военно-полева болница за борба с COVID-19. За Каракачанов големият въпрос сега е, не кога и за колко време такава болница може да бъде открита, а какъв персонал ще я обслужва. Той допълни, че близо 70 милиона от бюджета на Министерството на отбраната са предоставени на здравеопазването за борба с COVID-19, като това няма да се отрази на проектите за модернизация на армията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати