Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов призова Борисов да застане зад полицията и да разпореди мерки за реда

Политика

Каракачанов призова Борисов да застане зад полицията и да разпореди мерки за реда

Каракачанов призова Борисов да застане зад полицията и да разпореди мерки за реда - Tribune.bg
Снимка:

„През целия днешен ден станахме свидетели на организирани, преднамерени и с нищо не предизвикани атаки към полицията. Целта беше да се стигне до кръв и жертви“. Това се казва в позиция на вицепремиера Красимир Каракачанов, разпространена в социалните мрежи.

Тази вечер полицията, без да предизвика с нещо, беше отново атакувана с бомби, ракети, павета и бордюри, припомня той събитията от последните часове.

Вицепремиерът е категоричен, че е имало една ясна цел – окървавяване на протестите.

„Като българин, и като вицепремиер по сигурността, заставам твърдо зад действията на българската полиция по отношение на мерките за озаптяване на провокаторите. Призовавам българските политици да спрат да си правят евтини политически сметки за власт. На българската нация е нужна не кръв, а диалог. Призовавам българския премиер да застане зад действията на полицията и да разпореди необходимите законови мерки да възстанови реда в държавата“, се казва в позицията.

„Призовавам българския президент, ако не като президент, то поне като български офицер, да защити полицията, която е подложена на безпрецедентен терор, от страна на платени групи от хора, които нямат нищо общо с протестите на нормалните български граждани. Уважаеми г-н Президент, Уважаеми, г-н Премиер, Уважаеми, г-да политически лидери, не забравяйте, че партиите са част от историята на България. А България е вечна!“, пише Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Ти къде си бре? Нали си силов вицепремиер!
Като е за работа,Борисов да я свърши,като е за кльопане,ти си първи на софрата!
03.09.2020 01:28 / Отговор
Гербаджиите се издъниха Изпокриха се като плъхове и само някой от тях пуска постче във фейса. А Бойко мина тотално в нелегалност. Остави държавата на самотек. Мълчи за всичките безобразия като пукъл. Ако преследва някаква тактика, то тя е абсолютно тъпа. И Радев се издъни тотално. И бесепарите се издъниха. Изобщо не се разграничиха от сганта, дето се гаври с цяла София, а сега тръгна и на въоръжен метеж. Комитите отдавна са издънени. Единственият, който говори ясни приказки, е Карадайъ. Срам и позор!
03.09.2020 06:12 / Отговор
КЪДЕ СЕ СКРИ ВОДАЧА НА ВЪСТАНИЕТО:РУМЕН РАДЕВ! ДА ПОЕМЕ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБЯВЕНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!
ОСТАВКА/ИМПИЙЧМЪНТ НА РУМЕН РАДЕВ! - СЛЕД ТОВА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ГО ИЗПРАТЯТ В РУСИЯ, КАТО ПОПЪЛНЕНИЕ НА ТЕХНИТЕ СИЛОВИ СТРУКТУРИ
03.09.2020 09:22
Българин Не ми говори за Карадай !!! Говори една а прави друго!! Знаем ги ние тези!! Искал оставка на РР ??? А защо като почна този да говори във залата ДПС не напусна ???
Въобще не може да им се вярва !!!
03.09.2020 12:00
АЗ НЕ УПРЕКВАМ... ...не упреквам политици или институция, защо постъпиха по един или друг начин, НО ЩЕ КАЖА, ЧЕ ТОВА БЕШЕ НАЙ-МЪДРАТА ТАКТИКА при тези развития на ситуации, ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ЧАШАТА СТУДЕНА ВОДА, КОЯТО СЪБУДИ СЪЗНАНИЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ДОРИ НА ТЕЗИ, които не си правят труда да гласуват при избори !!! А СЕГА МАСКИТЕ НА ВСИЧКИ ИГРАЧИ ПАДНАХА , КОИТО УТРЕ ПАК ЩЕ СЕ НАПРАВЯТ НА ЛУДИ И ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ЛЪЖАТ, да "обещават " и да се опитват отново ДА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ...БЪЛГАРИНО, НЕ СЕ ПРАВИ НА НАИВЕН, ЖИВОТА И СПОКОЙСТВИЕТО ЗА ДЕЦАТА НИ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ И ПРАВО ДА ИЗБИРАМЕ ТЕЗИ, КОИТО МЪДРО И ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ЩЕ ВОДЯТ Б-я В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ! Дано всеки е направил своите изводи и е помъдрял !
03.09.2020 09:58 / Отговор
ИМАШ НУЖДА ОТ ОЧИЛА КЪМ "КЪДЕ СЕ СКРИ ВОДАЧА НА ВЪСТАНИЕТО:РУМЕН РАДЕВ!" - ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НЕ СЕ КРИЕ ВЧЕРА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ОТИДЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПОСЛЕ СЕ ВЪРНА КЪМ РУТИННИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.
03.09.2020 10:28 / Отговор
Кон Борисов е винаги зад и никога пред
03.09.2020 11:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети