Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Чакат ни тежки избори с много помия

Политика

Караянчева: Чакат ни тежки избори с много помия

Снимка:

„Чакат ни тежки избори, ще се излее много помия. Ние 12 години сме работили само позитивно, никога не сме си позволявали да плюем. Всички виждаме, че България се преобрази. България вече има пътища. Всичко това е в следствие на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, на борба с контрабандата“.

Това обяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която говори пред симпатизанти в Димово.

Тя призова, когато се разговаря с останалите, да не се допуска да се случва това, което случва днес на площада.

„Има група, които не желае да чуе друго мнение, освен тяхното. Те смятат, че ако не си на 100 % съгласен с тях, ти си враг. Аз не съм враг на тези хора. Аз подкрепям свободния протест. Няма нищо лошо в това всеки да изкаже мнение. Никой не е гонен за това“, подчерта шефката на НС.

„Просто  разговаряйте. Няма нищо по-добро от диалога. Дори и да не успеете да обърнете мнението на човек, това не е беда. Всеки има право на мнение“, каза още председателят на парламента.

По думите ѝ президентът опитва да участва в метежите.

„На 2-ри се случи следното: влиза от президентството пеша през протестиращите, за да може да ги надъха, влезе в залата, назидателен тон, призовава за оставки без да е прочел Конституцията. И така обединителя се превръща в разединител“, заяви Караянчева на втора среща в  село Ружници.

„Не може да заставаме български граждани срещу български граждани. Ако някой иска да влезе във властта да се яви на избори“, подчерта тя.  


Коментари (11)

Тартаковер Вчера написах, че тази простакеса и майсторка на поцинковани кофи, трябва да се срамува, че седи на стола на който са седели Петко Каравелов, Драган Цанков, Захари Стоянов...Не заради професията разбира се, а за липсата на морал и достойнство да запази честта си и наругае онзи Тулуп, определил я като ПКП. Предсказах, че децата и внуците й със сигурност ще се срамуват от тази своя роднина, освен ако не са със същите нищожни морални разбирания. Някакъв глупак определи от думите ми, че съм комунист, но това не ме интересува.
А точно днес, рожден ден щеше да има онзи, на когото Тулупа масажираше ушите. И когото, както и Царя, определи като великани, пред които той самият е нищожество. Това разбира се е едно от малкото верни неща, които е казал, но вероятно вече ги е"забравил". Това нищожество днес е гледан като божество от евтини ентусиасти, краде ги, а те се омайват..!? Второто му вярно нещо бяха думите за тази жалка женица.
07.09.2020 16:55 / Отговор
Ивелина Кръстева То единственото вярно във вашия коментар е датата и часа, пък дори и името си нямате доблестта да си напишете, но какво да се очаква от промити позитански мозъци?! Между другото - под какъв псевдоним коментирате в Дир БГ, да влезем и там да се опияним от "титаничната ви мисъл"?!
07.09.2020 17:18
Тартаковер Уважаема, Ивелина Кръстева, след като твърдите, че единствено верни в коментара ми са датата и часа, моля Ви, прокоментирайте написаното от мен изречение по изречение и отбележете неверните неща(ако искате наречете ги лъжи). За поцинкованите кофи, за стола на който са седели...,за думите към тази жена от уважавания от Вас днешен ръководител, за всичко. С нетърпение ще очаквам опроверженията Ви, защото винаги съм твърдял, че използвам проверени и доказани факти.
Какъв никнейм ще си избера, това едва ли е от значение. Мога да напиша две случайни, измислени имена, те надали ще говорят нещо повече за автора на коментара. Единственото нещо е написаното, и когато то е подплатено с аргументи, има стойност.
Както виждате, написах Ви съвсем уважителен отговор. Дали ще оцените това, вече зависи от Вашия морал и интелект.
07.09.2020 17:40
Дали си прав Ще видим след изборите
07.09.2020 18:52
До Тартаковер: Абе, градски, искам да напишеш в този сайт КРАДЕНИ ЛИ СА БЪЛГАРИТЕ от следните лица:
1.ВАСИЛ БОЖКОВ
2.КОРНЕЛИЯ НИНОВА
3.РУМЕН РАДЕВ
След като си толкова загрижен за окрадените българи-чакаме пост.
07.09.2020 21:55
Емо До горния, човече от Бкп/бсп никога не са признавали варварщината си защото в законите на кагебе пише колкото и да си виновен никога не признаваш вина ако ще и майкати да я колят пред теб!!!Това лапе таратаковерче е родено от членове на бкп/Кгб!
08.09.2020 08:16
Помията я създадохте вие, и ние народът ще я отмием.
07.09.2020 18:39 / Отговор
Изумен Вие не сте народа.
07.09.2020 18:51
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!

НЕКА ДРУЖНО ДА ЗАПЕЕМ:

SON of a BITCH - KISS MY ASS

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA
.
07.09.2020 21:38
АСЕН ИЛИЕВ ОТНЕЛ СЪМ ВИ ПРАВОТО НА ИЗБОРИ.
ЩЕ ПРАВИТЕ, КАКВОТО ЗАПОВЯДАМ ИЛИ ЩЕ ВИ ИЗКОЛЯ И ЩЕ ВИ НАБИЯ КУЧЕШКИТЕ ГЛАВИ НА КОЛОВЕ!
07.09.2020 22:11 / Отговор
За крадените пари ако бяха крадили пари въпросните хора, Цацаров отдавна да им беше възбудил досъдебно производство. Оказа се, че Божков си е плащал всички данъци и такси по закон, май един министър и премиер са го рекетирали, и са ощетили държавата с 700 милиона. Те са крадците. А за останалите две лица са долни лъжи. Нинова колко пъти е проверявана, ако имаше нещо нередно, отдавна да са я осъдили.За вас всеки, който е богат, примерно има акции, получава дивиденти, играе на финансовия пазар, все е крадец. Ама моля ви се, това е капитализъм, който може да печели, той е пригоден затова. Който не му харесва да хваща пътя за Беларус, Северна Корея.Не казвам Китай, защото и там е смесено, една партия, но капиталистическо производство. Риск губи, риск печели.
08.09.2020 08:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още