Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Г-жо Нинова, елате на работа със здрави нерви и повече разум!

Политика

Караянчева: Г-жо Нинова, елате на работа със здрави нерви и повече разум!

Караянчева: Г-жо Нинова, елате на работа със здрави нерви и повече разум! - Tribune.bg
Снимка:

Отношенията между Радев и Нинова охладнели, защото президентът много отчетливо започнал да изземва нейните функции

„Аз мисля, че Народното събрание работи на пълни обороти. Виждате, че нямаме проблем с кворума, законодателната дейност също върви добре. Не е добре, когато най-голямата опозиционна партия отсъства от парламента, защото това не е добър сигнал към избирателите, защото те са избрани в крайна сметка, за да казват своето мнение от парламентарната трибуна, да отстояват своите позиции, колкото и неприемливи да са те за управляващите. Дебатът трябва да се води в пленарна зала, а не да се търси евтина медийна известност със злободневни или жълти теми“. Това заяви в интервю пред Илиана Беновска председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Тя определи като „опорни точки“ твърденията за сговор между ГЕРБ и ДПС.

„Търсят евтина сензация, за да могат по някакъв начин да задържат медийното внимание. Искат да ни пришият към ДПС по някакъв начин. ДПС си има своя програма. Понякога гласуваме заедно по теми, които отговарят на нашите програми. Но това, че сме в някакъв сговор, ние никога не сме управлявали заедно с ДПС, за разлика от БСП“, подчерта тя.

Караянчева отново припомни, че президентът Радев не откликва на поканите ѝ, на знае, че е винаги добре дошъл в парламента.

„Мисля, че отношенията между президента Радев и Нинова охладняха, защото президентът много отчетливо започна да изземва нейните функции на опозиционен лидер и да преповтаря опорните точки на БСП, което не говори добре за него, защото той е обединител на нацията по Конституция, а да говориш като опозиционен лидер най-малкото не ти прилича“, смята шефката на Народното събрание.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА СЕГА ОТ БСП СИ ВАКАНЦУВАМЕ,ЗАЩОТО СЕ ИЗМОРИХМЕ ОТ МЪРЗЕЛ!ЗАЩО ДА ХОДИМ НА РАБОТА СЛЕД КАТО НИ СЕ ПЛАЩА И ДА НЕ ХОДИМ!
09.03.2019 20:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети