Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: На места в речта на президента имах чувството, че говори г-жа Нинова

Политика

Караянчева: На места в речта на президента имах чувството, че говори г-жа Нинова

Караянчева: На места в речта на президента имах чувството, че говори г-жа Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Чертаят се разделителни линии, не се търси заедно да вървим напред, коментира още председателят на НС

„На места в речта на президента Румен Радев имах чувството, че говори г-жа Нинова“. Това коментира председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред Нова ТВ по повод рядката изява на президента, който посети НС и държа реч.

„Радвам се, че президентът се престраши да дойде в Народното събрание след 2 години и половина. Относно речта му не чух нищо ново – неща, които повтаря, едни общи теми”, посочи Караянчева.

„Мислех, че като дойде, ще има позитивен тон и ще заяви своето желание институциите да работим заедно”, заяви още председателят на парламента.

По думите ѝ вместо позитивен тон, държавният глава отправи заплахи без конкретика, призовава за борба с корупцията без да дава конкретни решения на нещата.

„Чертаят се разделителни линии, не се търси заедно да вървим напред…Трябва да се обединим, за да бъде ефективна борбата с корупцията”, посочи Караянчева.

Относно искането на президента премиерът да дава отчет пред Народното събрание регулярно, Караянчева посочи, че това и в момента е така.

„Когато темите касаят общата политика, министър-председателят винаги идва да отговори на въпросите“, подчерта тя.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Парламентарен контрол Тази мутреса много лъже.Никога не е идвал в парламента, а ако дойде се оттегчава д о смърт. Радев е много прав, не е като влечугото Плевнелиев.Пълно недоразумение.
05.09.2019 09:33 / Отговор
Чочко Как да го разбирам"никога не е идвал,а ако дойде"...във всички случаи повече е идвал от президента,това му беше за пръв път след полагане на клетвата преди 2,5 години,понимаешь?
05.09.2019 11:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати