Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Карбовски: След 100 дни е ясно, че хората на власт, са едни усмихнати еничари на американската посланичка

Политика

Карбовски: След 100 дни е ясно, че хората на власт, са едни усмихнати еничари на американската посланичка

Карбовски: След 100 дни е ясно, че хората на власт, са едни усмихнати еничари на американската посланичка - Tribune.bg
Снимка:

След 100 дни вече е ясно, че хората, които дойдоха на власт, са просто едни усмихнати еничари на американската посланичка, коментира пред БНР журналистът Мартин Карбовски. 

"За 30 години досега не съм виждал толкова удобно за американците българско правителство. Това хората го усетиха и тези бяха намразени по-бързо от всички останали, които бяха намразени през тези 30 години", изтъква Карбовски. Той настоява, че Слави Трифонов следва да отговори защо толкова дълго е стоял в коалицията.

ри положение, че повечето му назначения не бяха одобрявани от никого, защо толкова търпение извади Слави, за да получи едно нищо, а накрая и да се окаже виновен, че разпада хубавата им коалиция", отбелязва журналистът. Според него лидерът на ИТН не е искал да стане национален предател.

Караджов: Кирил Петков повика баща си да решава проблемите при строежа на Кресна

"Кирил Петков се опита да продаде Македония и Слави Трифонов си удържа на думата. Натискът беше американски и европейски. Това Дългия (Станислав Трифонов - б.р.), ако го позволи, ще да е национален предател", смята Карбовски. 

По думите му ПП "управляват през компромати и то не за някой провинил се, а компромати за тези, които не им ходят по свирката".

Журналистът прогнозира, че следват предсрочни избори.

Генчовска: Петков е обсъждал как да се заобиколи ветото на РСМ

"Хората започнаха да мечтаят обратно за Бойко Борисов. Борисов беше крадец, тия (ПП) са лъжци, а ние сме по средата", констатира Карбовски.Топ новини

виж още
Актуална тема