Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Композиторът Стефан Диомов: Проф. Герджиков излъчва мир и спокойствие

Политика

Композиторът Стефан Диомов: Проф. Герджиков излъчва мир и спокойствие

Композиторът Стефан Диомов: Проф. Герджиков излъчва мир и спокойствие - Tribune.bg
Снимка:

„Мисията на проф. Анастас Герджиков е да омиротворява. Така разбирам неговите позиви досега. Този човек излъчва мир, този човек излъчва спокойствие... А тъкмо от това има нужда нашата страна в момента“, заяви композиторът Стефан Диомов по повод кандидатурата на проф. Герджиков. Известният композитор е част от Инициативния комитет от Бургас, който подкрепя кандидатурата на проф. Герджиков и полк. Невяна Митева. 

По повод Румен Радев, Диомов е категоричен, че президентът трябва да бъде равноотдалечен от всички партии, какъвто настоящият държавен глава не е. Според композиторът това е много голям минус и определя неговото поведение като недопустимо. „Не може да галиш своите и да мразиш останалите“, казва Диомов пред ПИК.  

Композиторът допълни, че очаква от политиците да седнат на масата и най-накрая да се разберат. „Толкова ли не може да се сложи точка на тази борба за власт в България?! Много съм разочарован от политиците, не от всички, разбира се, но от по-голямата част от тях. Особено съм разочарован от партиите на протеста. Защото те излъгаха цял народ. От началото ми бяха много симпатични, но после изпитах огромно разочарование“, казва още Диомов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати