Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Партия на Радев няма да е удар за БСП, а алтернатива на ГЕРБ

Политика

Корнелия Нинова: Партия на Радев няма да е удар за БСП, а алтернатива на ГЕРБ

Корнелия Нинова: Партия на Радев няма да е удар за БСП, а алтернатива на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

„Не ми се струва, че президентът Румен Радев загрява за своя партия. Това няма да е удар за БСП, а по-скоро алтернатива на ГЕРБ“. Това заяви пред БНТ председателят на БСП Корнелия Нинова.

Относно сваленото доверие на президента към правителството, Нинова заяви, че това е резултат от „последователната политика на Румен Радев“.

„Струва ми се като поредната стъпка от неговото последователно поведение преди да бъде избран. Аз съм била до него през целия месец на предизборната кампания и знам всяка дума, която той е казал и обещал. Снемането на доверието от правителството е тежка, силна стъпка, но това е градация“, категорична е социалистката.

Относно искането за импийчмънт, Нинова смята, че това, което правят ГЕРБ с президента, е „част от един тревожен процес - атака срещу всеки, който критикува правителството и опит той да бъде опитомен и спрян“.

„Отговорът на това нещо е само един - заедно срещу диктатурата и всички, които искаме свободна, нормална държава, да се обединяваме срещу диктатурата. Ние искаме оставката на правителството, подкрепяме президента Радев, имаме си собствена партийна програма и я следваме. Наша група участва във всички протести пред НС и в страната, и ще засилим това присъствие“, смята тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати