Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов за „порицанието“: Ще го обжалвам! Когато някой бъде наклеветен, не трябва да бъде наказван

Политика

Костадинов за „порицанието“: Ще го обжалвам! Когато някой бъде наклеветен, не трябва да бъде наказван

Костадинов за порицанието: Ще го обжалвам! Когато някой бъде наклеветен, не трябва да бъде наказван - Tribune.bg
Снимка:

Ако има отстъпление от българската позиция по отношение на РСМ, ние ще реагираме бързо, решително и непоколебимо, коментира лидерът на „Възраждане“

Наказанието е проява на цинизъм естествено, ще го обжалвам и ще настоявам то да отпадне, защото, когато някой бъде наклеветен, не трябва да бъде наказван за това, че е клеветен, а се наказва клеветникът. Така лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира наложената му от ръководството на Народното събрание дисциплинарна мярка „порицание“ във връзка със скандала, който се разрази по време на пленарното заседание вчера между него и Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“.

Той направи коментар и по темата Република Северна Македония. Попитан дали има нова информация за действията на управляващите, предвид това, че френското председателство на Съвета на ЕС приключва и се бърза с решение на казуса, той отговори така:

„Информацията, с която разполагам е същата, с която разполагате и вие, че се готви отстъпление от българската позиция и предаване на българския държавен интерес. Дали тази информация, която ние имаме, ще се потвърди в оставащите няколко седмици до края на френското председателство, предстои да видим. Радев, който беше замесен в излязлата публична информация, че ще ходи във Франция при Макрон, отрече. Кирил Петков засега мълчи. Едно е ясно – ако има подобно предателство, ние ще реагираме, така както винаги досега сме го правили – бързо, решително и непоколебимо“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати