Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Богданов: Общинските дружества ще бъдат подкрепяни, за да работят в полза на хората

Политика

Красимир Богданов: Общинските дружества ще бъдат подкрепяни, за да работят в полза на хората

Красимир Богданов: Общинските дружества ще бъдат подкрепяни, за да работят в полза на хората - Tribune.bg
Снимка:

Общинските дружества ще бъдат подкрепяни, за да работят в полза на хората, заяви народният представител и кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов след посещението си в „Медико-техническа лаборатория - Враца“.

Лабораторията е със 100% общинско участие и е единствената, останала работеща общинска зъботехническа лаборатория в страната. Предлагат се 45 услуги, които отговарят на всички европейски стандарти, норми и  изисквания. Изработват се подвижни и неподвижни протези, обикновени, сложни и високотехнологични такива.

Зъботехническата лаборатория изпълнява заявки на зъболекари от Враца, областта и столицата, разказа управителят Димитър Тончев.

Зъботехниците споделиха и своите проблеми, свързани с нуждата от обновяване на оборудването, актуализиране на общинската наредба, регламентираща дейността ѝ, както и наличието на много нерегистрирани медико-диагностични лаборатории във Враца, изпълняващи поръчки на зъболекари на по-ниска цена, с която се ощетяват пациентите, които получават некачествено изработени протези с неясен произход.

Кандидатът за кмет на Враца Красимир Богданов и кандидатите за общински съветници Красимир Донов, д-р Цветан Коцев и Мая Антова се ангажираха с подкрепа убедени, че общинските дружества трябва да продължат да съществуват и да работят в полза на хората.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети