Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Първанов: Никой не ми е искал оставката

Политика

Красимир Първанов: Никой не ми е искал оставката

Бившият зам.-министър разходи журналистически екип из жилището си

Никой не ми е искал оставката. В последните дни много се говореше за морал на политиците. Моралът не е дума, той е действие - подадох оставка, считам че съм направил правилно действие. Това заяви пред bTV бившият зам.-министър Красимир Първанов, чиято оставка беше приета вчера. Първанов подаде оставка, след като името му излезе между тези на политиците, купили жилища на занижени цени.

Първанов, който допусна снимачния екип в жилището, за да бъде разгледано, допълни, че няма скрити данъци от него заради цената на имота и не е давал пари на ръка за сделката. „Сумите, които вие споменавате, лично за мен и за много мои приятели, са една химера, няма как в София да се купува жилище за 2400 евро квадрата. Това не е сериозно. Може строителният бизнес да надува цените, но това не е сериозно”, заяви Първанов.

„Тази сделка е личен мой акт и няма нищо общо с поста, който заемах до днес. Когато съм правил сделката, това беше реалната цена на това жилище”, допълни той.

Бившият зам.-министър на енергетиката посочи, че не определя имота като луксозен. „Изключителна голяма близост до булеварда, шумът може да се чуе денонощно – няма ден, няма нощ. Закупих го, защото е в близост до жилището, в което живея. Това жилище ще бъде за децата ми, за да живеят до мен. Сега майка ми живее в „Надежда” и знам какво е да отида да я видя – час и половина. Единствената ми идея е била моите деца да бъдат близко до мен”, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

БЪЛГАРИН ОТ СЕВЕРОЗАПАДА ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ,КОИТО РАЗДУХВАТЕ РАЗНИ КЛЮКИ!ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО КОЙ ОТ ВЛАСТТА СИ Е КУПИЛ АПАРТАМЕНТ И НА КАКВИ ЦЕНИ?!АКО ГО Е КУПИЛ БЕЗ ДА НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТО НЯМА НИЩО ПРОТИВОЗАКОННО!КОЛКОТО ЗА МОРАЛА КОЙТО ВИЕ МИ ГОВОРИТЕ,ТО ВИЕ ДА МИ ГО ГОВОРИТЕ,КОИТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ МОРАЛ!ПО-ВАЖНОТО СПОРЕД МЕН Е ПЪРВО ДА ПОЧНЕТЕ ОТ ОНИЯ 240 ДЕПУТАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА И ТО ОТ КЪДЕ СА ИМ ДОХОДИТЕ ЗА ПОКУПКИТЕ НА СКЪПИ ИМОТИ,АПАРТАМЕНТИ,СКЪПИ КОЛИ!ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО!НО ВИЕ НАРОЧНО НЕ СЕ ЗАВИРАТЕ ТАМ,ЗАЩОТО ТАМ Е ИСТИНСКАТА МЪРСОТИЯ!АКО СИ ДЪРЖИТЕ НА АВТОРИТЕТА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОХОДИ И УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ!ЗАГУБИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА СА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ,А НЕ ,ЧЕНЯКОЙ СИ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ ЗАКОННО НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА!МНОГО НЕ ОБИЧАМ ГЛУПАЦИТЕ ДА МЕ ПРАВЯТ НА ГЛУПАК!
27.03.2019 11:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати