Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Вълчев: ГЕРБ има бъдеще с Борисов, а ПП берат плодовете от риториката на омраза

Политика

Красимир Вълчев: ГЕРБ има бъдеще с Борисов, а ПП берат плодовете от риториката на омраза

Красимир Вълчев: ГЕРБ има бъдеще с Борисов, а ПП берат плодовете от риториката на омраза - Tribune.bg

„ГЕРБ запазва относителната си политическа тежест, демокрацията ерозира. Ниска активност. Машинният вот ограничи много хора да гласуват. ГЕРБ вече шест месеца сме обект на атаки“, заяви бившият образователен министър и депутат от ГЕРБ Красимир Вълчев.  

Според него основният опонент на ГЕРБ на тези избори е бил Бойко Рашков. „Служебното правителство искаше да накаже ГЕРБ и да го компрометира, като спря строежа на АМ „Хемус“, но наказа цяла Северна България. Служебното правителство успя да изкриви изборните резултати", заяви още той. 

Вълчев подчерта, че председателят на партията е безспорен като такъв и като авторитет:  

„ГЕРБ има бъдеще с Бойко Борисов. Политическият успех на „Продължаваме промяната" минава през трупа на ГЕРБ, през антиГЕРБ говоренето. Те ще берат плодовете на тази реторика, на тази омраза, която посяха. Без ГЕРБ не може да има предвидимо и стабилно управление, най-вече отговорно... В ГЕРБ няма авторитаризъм, а отговорност“.

Той смята, че малките деца не е трябвало да минават в онлайн форма на обучение, а големите ученици вече трябва да са в клас.  

„Панически бяха затворени всички ученици. Щетите за малките са много големи“, допълни бившият министър на образованието.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети