Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Велчев за вота на недоверие: БСП се чуди как да покаже, че съществува

Политика

Красимир Велчев за вота на недоверие: БСП се чуди как да покаже, че съществува

Красимир Велчев за вота на недоверие: БСП се чуди как да покаже, че съществува - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ е силна партия, щом всички са против нея, заявидепутатът

"Нали не виждате да сме притеснени от този вот“, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев пред БНТ по повод намерението на БСП да иска вот на недоверие на тема здравеопазване. По думите му левицата се чуди как да покаже на хората, че съществува и това е избраният от БСП начин.

"Идват избори. Нормално е да се използват всички средства от всички. Това говори, че ГЕРБ е силна партия, щом всички са против нея. Не може една партия да се изправи срещу нас. Трябва коалиции", коментира депутатът.

"Здравеопазването е много важна и сложна тема и не може да се реши изведнъж", обясни Велчев и посочи като основен проблем липсата на контрол.

Велчев коментира и темата за реакциите, дошли от Европа след убийството на русенката Виктория Маринова. "Много боли, когато си в труден момент и да усетиш недоверието в своите приятели, които аз се надявам, че са такива и те са били подведени", коментира той.

"Европа винаги гледа, особено на Балканите, с предубеждения и се използва и от някои медии, разбира се, не от цяла Европа, от медии в Европа, които са против глобализацията, има и много такива партии", коментира още Велчев.

Той беше категоричен, че този, който се възползва от свободата на словото, трябва да знае, че носи много голяма отговорност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати