Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кръстина Таскова: Българският народ ни е работодател и няма да избере хора, които са го подвели

Политика

Кръстина Таскова: Българският народ ни е работодател и няма да избере хора, които са го подвели

Кръстина Таскова: Българският народ ни е работодател и няма да избере хора, които са го подвели - Tribune.bg
Снимка:

2021 г. ще бъде съдбовна за българите, смятат от „Воля“

Българският народ ни е работодател и няма да избере хора, които са го подвели, посочи заместник-председателят на ПГ на „Воля“ Кръстина Таскова в декларация от името на партията.

„Всеки работодател иска кратки срокове, бързи и прагматични решения. А кой е нашият работодател? Дали повечето от вас не забравиха? Българският народ, не забравяйте, защото отново влизаме в кампания и ще се борим за неговото доверие. А никой работодател не избира служители, които са го подвели“, предупреди депутатката от „Воля“. По думите ѝ кризата ясно е показала кой и какво може.

„2021 г. ще бъде съдбоносна. Ще бъде съдбовна за българите, защото те трябва да направят два съществени избора - един за парламент и един за президент. Затова народът ще определи на тези избори кой ще го ръководи през следващите четири, но и ще даде знак как иска това да се осъществява, какъв живот иска всеки българин за себе си, дали да продължава да мизерства, да бъде ограбван и разочарован или да повиши доходите си, да живее по-богато и по-щастливо“, подчерта Таскова.

Относно датата на парламентарните избори тя напомни, че миналото лято лидер на партията Веселин Марешки е заявил, че протестите ще приключат с редовни парламентарни избори на 28 март.

„До ден днешен указ на президента няма. Но за нас не е от значение кога ще излезе този прословут указ и коя ще бъде датата на парламентарните избори, защото за нас работата не се ограничава с една предизборна кампания. Ние възприемаме политиката като още един шанс да помагаме на народа ни“, категорична е Таскова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети