Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Краят на Разградската десница – коленичиха на Радев с Мая Манолова

Политика

Краят на Разградската десница – коленичиха на Радев с Мая Манолова

Краят на Разградската десница – коленичиха на Радев с Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

На колене пред президента Румен Радев – в буквалния смисъл. В тази срамна позиция се поставиха т.нар. „десни“ на снощния протест срещу Иван Гешев.

„Ето как се случи ритуалното самоубийство на тъй наречената „градска десница“. Служителите на Цветан Василев и Прокопиев, маскирани като протестиращи срещу Гешев, снощи на площада паднаха на колене пред президента Радев, за да измолят да не подписва указа за главен прокурор“, възмущава се журналистът Недялко Недялков.

След тази бутафория психодесните, разбира се, са „чао“, а Десислава Радева съвсем ще си повярва, че мъжът ѝ е Господ, смята той.

„Христо Иванов и цялото ДеБъ коленичат пред онзи, когото наричаха „кремълска подлога“ и „Мунчо Решетников“. Припознаваха го като основен идеологически враг. Сега стана ясно, че за тези типове няма идеи, няма принципи, има само корист. Такова шубе ги гони от Иван Гешев, че стигат до умилителни крайности. Сега чета панически оправдания по фейсбуците им: не, аз не съм коленичил, аз си тръгнах по-рано, че бързах, други бяха, как може... Други бяха, ама ви се пише на общата сметка. Оттук нататък сте коленопреклонните жрици на Румен Радев. Набожни и подплашени бабички в храма на безчестието. Днес му паднахте на колене, утре целия ли ще му на*апате?“, написа той.

На протеста „десните“ бяха рамо до рамо със социалистката Мая Манолова.

 

ФейсбукФейсбук

„Опитвам се да се сетя за едно нещо, нещичко поне, което би ме накарало да бия едно коленце на тротоара и да се помоля на решетниковата фуражка в компанията на Мая Манолова. Разбира се - за световен мир и край на гладът и детската смъртност бих клечал, но се опасявам, че това не зависи нито от този объркан човечец, нито от свръхамбициозната му нагла съпруга. Нито пък от новите ѝ приятелки, на които тя ужасно много иска да се хареса. Така че не, още не се е появила причината, поради която бих се подложил на такова смазващо унижение. Няма и да се появи“, коментира анализаторът Георги Харизанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати