Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Крум Савов обяви Кубрат Пулев за… огледален образ на Бойко Борисов

Политика

Крум Савов обяви Кубрат Пулев за… огледален образ на Бойко Борисов

Крум Савов обяви Кубрат Пулев за… огледален образ на Бойко Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Савов се подигра на Кобрата, за да се подмаже на Слави Трифонов

Единственият разпознаваем член на партията на Слави Трифонов – Крум Савов, изчака края на мача на Кубрат, за да направи грозен коментар за двубоя пред БНР.

„Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%“, каза постфактум журналистът. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е „уникално признание за качествата му, труда и волята“.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът, който към момента води предаване в кабеларката на Дългия, заедно с жена си. Според Савов Бойко Борисов и Пулев не били в добри отношения, въпреки че боксьорът бил огледален образ на премиера.

Борисов към Пулев: Успех и с Бога напред!

„Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен… Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов. Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата“, коментира той и добави, че Борисов обичал „да общува само с победителите“.

„Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев - една интересна фигура в бокса - потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа - съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла“, анализира Савов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

Заеко, бягай Крум Савов. Левски Г. Кабеларка. Ниво!
14.12.2020 17:25 / Отговор
ами прав е Кубрат Пулев като човек е простак и нивото му е мутренско , нещо средно между Марешки и Борисов.
14.12.2020 17:49
Ха, ха! Тяхното знаме е Гошо боеца!
14.12.2020 21:54
Контрапункт: Хари Харалампиев:
Не бързайте с критиките и негативните оценки. Кубрат направи нещо, което няма аналог в българския бокс.
Подценяването на стореното от Кубрат води до нихилизъм и нравствено обезценяване на българската нация.
Едно стародавно правило гласи: „Не може да има живот там, където няма корени”.
Българският бокс е с дълбоки и трайни корени и за това ще го има. Ще го има, защото спортисти като Кубрат Пулев умеят да мислят, да чувстват и да се борят.
В съдбовни моменти римляните са припомняли израза „СУРСУМ КОРДА”, което значи „ГОРЕ СЪРЦЕТО”.
Горе сърцето, Кубрат. Забрави загубата. Ти носиш България в себе си. ТИ си характер с велико сърце.
15.12.2020 13:29
Stefan Савов е жертва на самовлюбеността си. Нарцисът квалифицира, упреквайки в нарцисизъм. Доста дебелашко. Но този му соц мерак да е всестранно развита личност му играе шега. Те го плюят, то вика дъжд ме вали.

Колкото и вталени сака да курдисва, колкото и да опъва младежки гащи на възстари телеса, трябва да фане да се съобразява, щото ще заприлича на картофения нос, както го иронизираше една патица преди време.

Жена му е хубава. Това е за уважение. На нейно место бих му пришепнал в ухото, че Прост човек бъбрица пада. Как е въцможно да нарече Кобрата - нарцис?! Кубрат е толко яко широко скроен, на нема накъде повече.
14.12.2020 17:27 / Отговор
мхм За чалгарския манталитет като вашия Пулев е широко скроен, безмозъчната маса си го обича, така че смятам, след като задкулисието замени мутрата Борисов с мутрата Трифонов, може би следващата мутра Пулев ще е неговия заместник и ще бъде най-малко кмет на София.
14.12.2020 17:56
мхм...... Но най-голямата мутра си е терориста РУМЕН РАДЕВ..... толкова алчен офицер в Българската армия не бях срещал......
14.12.2020 19:40
Тартаковер Бях готов да се съглася преди да прочета написаното, защото чух част от разговора със Савов, освен това симпатизирам на Кобрата, въпреки че днес всички го плюят. Но като прочетох просташкия стил на изписване, характерен за този клозетен сайт, нарекъл себе си медия, се отказах да коментирам думите на Савов. За тази цел съм сигурен ще се появят щатните клозетни "коментатори". Вероятно ще започнат с мен, но ми е все едно. Да го духат!
14.12.2020 17:29 / Отговор
Хайде, Тартакович, не се престаравай, че твоя не става и за духане...
14.12.2020 18:14
k Ти за какво си дошъл в „този клозетен сайт“, Таратор прокиснал? Да се изакаш ли?
14.12.2020 18:26
Отговор Тараканчо отново се напъна да блесне,от висотата на собствената си "значимост", ама просто се понесе смрад! Недей Бе Тараканчо, не ни изоставяй! Наистина ни забавляваш!
14.12.2020 19:14
Надблюдател Че Крумчо е леке, е обществена тайна! Само че Борисов си е минал по стълбичката, от това да гаси пожари, през охранителен бизнес, кмет, Премиер ,и то трети мандат! Докато Крумчо си беше наритан от сериозните телевизии, и отиде чинно да се мазни на Дългия!
14.12.2020 19:18 / Отговор
Антиеволюция: Крумчо и по физиономия и излъчване вече го докарва на това на боса си Дългия.
15.12.2020 13:02
КОКО ЧЛЕНЪТ на партията КуРМ САВОВ изчакал края на мача и направил своя коментар. Все едно да хванеш магарето за КУРма и да кажеш че е мъжко. БРАВО КРУМЕ БРАВО САВОВ.
14.12.2020 19:27 / Отговор
Ако беше победил щеше да каже, че силен и смел като Радев, Трифонов или дори като Гошо Боеца ( но не чак колкото него).
15.12.2020 15:29
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети