Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. НАДЕЖДАТА УГАСНА! Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев

Спорт

НАДЕЖДАТА УГАСНА! Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев

НАДЕЖДАТА УГАСНА! Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев - Tribune.bg
Снимка:

Британецът прати Кобрата на три пъти в нокдаун, преди да го откаже в деветия рунд

Надеждите на цяла България за спортен триумф угаснаха! Кубрат Пулев се прости с шанса си да се превърне в първия български световен шампион в тежка категория на професионалния бокс. Той се изправи в директен мач за световната титла срещу Антъни Джошуа, който е носител на поясите на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова федерация (IBF), като всеки от тях бе заложен в мача.

За съжаление българинът не бе равностоен на противника си и бе нокаутиран в деветия рунд, след като преди това на три пъти Джошуа го изпрати в нокдаун с мощни удари в главата. Като цяло британецът надигра напълно Кобрата и заслужено защити отличията си. Българинът бе твърде пасивен и почти не затрудни съперника си.

Пулев и Джошуа трябваше да се изправят един срещу друг за световната титла още през 2017 година, но тогава схватката пропадна в последния момент заради контузия на българина.

След успеха си Джошуа вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба, докато Кобрата има 28 успеха (14 с нокаут) и две поражения.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Надблюдател Доколкото дочух, нашият не си е платил за спаринг-партньори и не е провел подготовката както трябва! Правеше се на философ повече и се самонадъхваше, че не виждал как може да бъде победен!
Но каквото и да се говори, боксьор от такава класа скоро няма да имаме, и самият факт, че е стигнал до такъв мач, само по себе си е голям успех!
13.12.2020 06:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати