Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кутев за чистката в БСП: Не чух мотиви, махнат съм заради критиките към ръководството

Политика

Кутев за чистката в БСП: Не чух мотиви, махнат съм заради критиките към ръководството

Кутев за чистката в БСП: Не чух мотиви, махнат съм заради критиките към ръководството - Tribune.bg
Снимка:

Силните лидери събират, а не разделят, заяви социалистът

Отстраненият от ръководството на парламентарната група на БСП Антон Кутев демонстрира, че гледа философски на цялата ситуация в партията.

„В крайна сметка ръководството преценява как да реагира. Това е техният начин – тя (Нинова) води партията, тя носи отговорност. Най-важна при правенето на промени е отговорността. И да направиш промени е отговорност, и да не ги направиш – пак е отговорност. Въпрос е и да се носи отговорност както трябва. Преди се стигна до оставка и после видяхме, че няма оставка“, заяви Кутев пред журналисти в парламента.

Социалистът коментира, че не е чул мотиви за отстраняването си и предполага, че това са критиките, които отправя към ръководството.

„Пълен мандат вече ще има много рядко в българската политика, всеки трябва да е готов да свърши за много кратко време каквото може. Аз за себе си живея със самочувствието, че съм направил каквото мога. Никой не е вечен и не бива да бъде. Моите съвети към ръководството винаги са били да събира. Силните лидери събират, а не разделят“, подчерта той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

НАДЕЖДЕН Дано е щастлив - Корнелия го направи депутат, председател на комисия, персонална кола, голяма заплата, влияние, положение...
Тогава тя беше добра и той не я критикуваше.
Явно някой нещо повече му обеща и Тони се полъга.. Жалко.
05.07.2019 23:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети