Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кутев: Грешка беше, че Корнелия Нинова не подаде оставка

Политика

Кутев: Грешка беше, че Корнелия Нинова не подаде оставка

Кутев: Грешка беше, че Корнелия Нинова не подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Нинова води личностни битки, БСП ще бъде изправена пред финансова криза

Грешка беше, че Корнелия Нинова не подаде оставка пред конгреса, загуби чисто имиджово. Това обяви депутатът от БСП Антон Кутев пред bTV.

"Това е нейният маниер. Тя води личностни битки, създава разделителни линии, води борба срещу определени хора – „дъбовци“, „станишевци“… Политически методи, разработени преди 80 години в друга страна и от друга партия", каза той.

Според него конгресът е щял да потвърди нейното лидерство, ако се беше стигнало до гласуване.

На критиките на Нинова, че никой от критиците ѝ не е излязъл да говори на конгреса Кутев отговори, че е искал да вземе думата след нейната реч, но не са му я дали.

"Въпросът с Жаблянов е сложен. Аз също изхвърчах, даже без да ми кажат, но това е решение на лидера", каза той по повод слуховете, че Жаблянов ще бъде отстранен заради отсъствието си в ПАСЕ.
За бюджета на БСП той коментира, че в момента нямат проблем с парите, но ако субсидията бъде намалена на 1 лев на глас от средата на годината, това ще доведе до финансова криза в партията.

"Винаги, когато някой пита нещо, той се възприема като враг на партията. Съвсем нормално е да се пита за парите и как се харчат. Защото е вярно, че НС гласува парите, но ги харчат определени хора. Този бюджет е един от най-големите, които БСП е имало и щом той свършва в средата на годината ще бъдем изправени пред финансова криза. Още повече, че трябва да връщаме и тези пари от субсидията", каза той по повод факта, че БСП е останала без средства.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети