Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лена Бориславова съзря конспирации: ГЕРБ ни поставя капани, искат да ни изкарат некомпетентни

Политика

Лена Бориславова съзря конспирации: ГЕРБ ни поставя капани, искат да ни изкарат некомпетентни

Лена Бориславова съзря конспирации: ГЕРБ ни поставя капани, искат да ни изкарат некомпетентни - Tribune.bg
Снимка:

Опозицията не мисли как да помогне на правителството. От ГЕРБ постоянно подлагат капани, с които се опитват да обвинят младото правителство, че не знае какво да прави. Това каза  в ефира на БНР Лена Бориславова, началник на кабинета на Крил Петков.

Тя се оплака, че не им дават време, за да покажат видимите промени. Изкарват ги некомпетентни, но те самите откриват изключително тежки дефицити и не добре работеща администрация.

Лена Бориславова видя конспирация в медиите, заради заглавия за високата цена на тока и, че заради тях инфлацията е до такива нива. По думите ѝ това били платени публикации

Тя определи процесите като: „това са фактори, породени от пандемията, и са световни процеси навсякъде. Не са само в България. “

Лена Бориславова изрази още една конспиративна теория за капаните, които ГЕРБ поставят. Тя даде пример с предложения мораториум на цените на тока, които не отговарят на сегашните пазарни цени. По този начин от партията на бившия премиер Борисов искали България да изпадне в поредната криза, а това, според говорителката на кабинета, показва, че не мислят за държавата.

„В една нормална държава, когато има толкова много кризи, ако някой го е грижа, независимо дали е в опозиция, е нормално да предлага работещи решения. Ние имаме точно обратното в лицето на нашата опозиция“, допълни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети