Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лицата на протеста: политическият хамелеон Светослав Трайков

Политика

Лицата на протеста: политическият хамелеон Светослав Трайков

Лицата на протеста: политическият хамелеон Светослав Трайков - Tribune.bg
Снимка:

Изгоненият от ГЕРБ заради скандали мина през Николай Бареков и стана метежник на Мая Манолова

Един от членовете на „Изправи се.бг“ Светослав Трайков, който беше задържан заедно с бившия депутат от НДСВ Минчо Спасов и бившия член на КЕВР Еленко Божков за спирането на метрото в София, има интересно политическо минало.

На акция в метротоНа акция в метрото

През 2013 година неуспелият кандидат за депутат от Варна Трайков е изключен от ГЕРБ. Като основна причините за изхвърлянето му се посочва неговата неприличната активност в социалните мрежи и използването на просташки изрази и език на омразата – ръководството на партията е категорично, че бившият гербаджия вреди на имиджа на партията с всяко свое действие.

Архивите пазят спомени за политическа метаморфозаАрхивите пазят спомени за политическа метаморфоза

Известен е като „Кметът на туитър“ – описание, която сам си дава в социалната мрежа, а цветистите описания на сексуалния му живот се разпространяват и до днес, въпреки че профилът му вече е закрит. Скандалният политик придобива популярност и чрез свой коментар във Фейсбук, в който се хвали, че трови кучета с антифриз.

ФейсбукФейсбук

С времето омразата към кучетата изглежда намалява...С времето омразата към кучетата изглежда намалява...

Отново с куче в ръцеОтново с куче в ръце

През 2013 година в писмо до медиите Трайков подчертава, че се оттегля от поста си, но няма да напуска ГЕРБ, защото продължава да вярва на Бойко Борисов.

Трайков и Борисов/АрхивТрайков и Борисов/Архив

В мотивите си знаковият доскоро гербер посочва основно несъгласието си с Иван Портних. Той е уволнен и като председател на борда на директорите на Двореца на културата и спорта-Варна от общинският съвет във Варна.

Днес Светослав Трайков е сред основните лица на протеста, който хвърля яйца от пъдпъдък по сградата на Министерски съвет, ръководи блокадите на основни улици и булеварди, блокира градския транспорт и дава брифинги от името на протестиращите.

От времето при БарековОт времето при Бареков

Присъствието на първа линия на Светослав Трайков провокира повече несъгласия, отколкото привърженици, видя Tribune. Във Фейсбук и в Туитър не липсват хора, които изразяват недоволството си от присъствието на този политически хамелеон, който след кратката си кариера в ГЕРБ става привърженик на Николай Бареков, а в момента е сред метежниците на Мая Манолова и член на нейната партия.

Прегръдка с МаноловаПрегръдка с Манолова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

ПЕЛАГИЯ Смешник!
04.08.2020 06:01 / Отговор
кесо Тоя ако беше играл на тото сигур с по-голяма вероятност щеше да уцели печалбата, отколкото в политиката да уцели "партията". Но както се казва в тотото "не губи кураж за следващия тираж". И явно засега Светльо не е изгубил кураж да намери "партията".
04.08.2020 09:26 / Отговор
изплашена Този има вид на 100%-ов психопат, а и като чета какви ги е вършил, направо е опасен човек. Манолова би трябвало да се страхува от него, а не даму се доверява. Макар, че и тя го дава доста чалната май напоследък.
15.10.2020 19:25 / Отговор
изплашена Този има вид на 100%-ов психопат, а и като чета какви ги е вършил, направо е опасен човек. Манолова би трябвало да се страхува от него, а не даму се доверява. Макар, че и тя го дава доста чалната май напоследък.
15.10.2020 19:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати